pinky4hack Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Salut , ma numesc Alex , am 19 ani si vreau sa invat cate ceva ..dar sincer nu prea stiu de unde sa ma apuc .. un pic de ajutor mi`ar prinde bine , Multumesc ! Quote
aelius Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Salut Alex, Poti incepe cu limba romana. O buna idee este inlocuirea apostroafelor cu cratime. Ce anume ai dori sa inveti ? Poate iti recomandam ceva resurse. Quote
mengele Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 (edited) deci nu am putut sa ma abtin rad ca boul singurSalut Alex,Poti incepe cu limba romana.@pinky4hack cauta in tex, dex sorry tex= tutorialul explicativdex= dictionarul explicativyou can start with dexjust kidding - welcome! Edited February 22, 2012 by mengele Quote
daNNy.bv Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 nu fi rau ma tex bine ai venit alex .. depinde ce vrei sa inveti.. daca vrei website ai putea sa incepi cu php/htm, iati un subdomeniu free si incearca acolo tot , daca vrei programare recomand visual basic e foarte usor si il vei pricepe repede, dar trebuie sa inveti functiile nu sa te uiti la tutoriale pe youtube, si sa copiezi codul sursa pentru ca nu vei stii sa-l faci de capul tau. Bafta Quote
eu0800 Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Salut, poti incepe prin a studia materialele de pe forum, asta o sa iti dea idei suficiente pentru urmatorul nivel. Peace ;. Quote
Ellimist Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Salut Alex, Poti incepe cu limba romana. O buna idee este inlocuirea apostroafelor cu cratime. Ce anume ai dori sa inveti ? Poate iti recomandam ceva resurse.Ca tot veni vorba de limba romana, pluralul de la "apostrof" este "apostrofuri". Oricum este foarte bine intentionata observatia ta.Si bine ai venit pinky4hack. Obisnuieste-te cu atmosfera. Quote
aelius Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 @Ellimist: merci, probabil de la oboseala, am vreo 4 zile deja UP (un apostrof, doua apostofuri). Chestia cu folosirea lor in loc de cratima, ma duce cu gandul la manelari. Quote
Ellimist Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 @tex: Toata luma mai greseste din cand in cand. Chiar e manea folosirea apostrofului in loc de cratima, probabil are la baza folosirea in engleza a apostrofului si s-or fi gandit ca e mai "de boss".@pinky: Ce vrei mai exact sa inveti? Pe ce ramura a IT-ului vrei sa mergi? Quote
pinky4hack Posted February 22, 2012 Author Report Posted February 22, 2012 Pai as vrea sa invat .. sa pot accesa alte pc-uri , sa fac site-uri keylogger-e . Si apropo nu sunt " manelar " ascult hip-hop si folosesc " ` " imi place pur si simplu , dar ca sa nu mai deranjez pe nimeni am sa folosesc cratima , Multumesc ! Quote
verde_888 Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 daca vrei websiteVreau eu vreo trei daca se poate.Astea sunt glume. Bine ai venit! Citeste sectiunile si alege cam ce te intereseaza. Sunt multe tutoriale. Quote
pinky4hack Posted February 22, 2012 Author Report Posted February 22, 2012 0k ms , am sa revin cu ceva mai clar ! Quote
maftrunk Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Pai as vrea sa invat .. sa pot accesa alte pc-uri , sa fac site-uri keylogger-e . Si apropo nu sunt " manelar " ascult hip-hop si folosesc " ` " imi place pur si simplu , dar ca sa nu mai deranjez pe nimeni am sa folosesc cratima , Multumesc !*Cam mult vrei din prima.Incepe si tu usor cu un limbaj de programare initiativ cum ar fi Pascalul si dupaia treci la C/C++ .*Pentru construirea unui site invata html iar dupaia php iar ca sa lucrezi eficient cu php ai nevoie si de mysql.Pentru ca sa dai un site la cheie in ziua de azi ai nevoie de Photoshop, XHTML, CSS, PHP, MySQL, Flash, Javascript acuma ia-o progresiv si axeazate pe lucruri cinstite si corecte nu pe keylogger-e si alte mizerii ca mai nou vad ca sunt mai multi "hackeri" decat programatori. Quote
pinky4hack Posted February 23, 2012 Author Report Posted February 23, 2012 Ok , ma poti ajuta sa gasesc pascalu , C / C++ , si niste tutoriale indrumatoare ? Quote