crazywolf Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Salutare! Acesta este un tutorial sa creati un sms bomber, nu program,ci cu ajutorul browser-ului Mozilla Firefox1.Descarcati iMacros : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/imacros-for-firefox/2.Instalati-l3.Dati restart la browser4.Intrati pe site-ul Send Free Text Messages (SMS) or Multimedia Messages (MMS) to any mobile or cell phone in the world si apasati F85.O sa vedeti ca va aparea o fereastra in stanga,apasati pe butonul REC din fereastra,apoi Record ...6.Acum inregistrati,la Mobile NO puneti numarul respectiv, la e-mail nimic, la message ce vreti voi ...7.Da-ti stop iar apoi SAVE , salvati si apoi dati pe fereastra mica Play de langa Rec si edit...si la Repeat Macro puneti Max: 50 ,100 , cate mesaje vreti sa dea.8.Apasati Play(Loop).ATENTIE! SA AVETI SELECTATA INREGISTRAREA FACUTA DE VOI DE SUB Demo-Firefox!!!! Quote
crazywolf Posted February 28, 2012 Author Report Posted February 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FIEYgxd21ioNEW !! Quote
pr00f Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Ce hecari sunteti voi, un post in bash/php va doare mana sa faceti. Quote
crazywolf Posted February 29, 2012 Author Report Posted February 29, 2012 Nu ma dau hacker.Sunt incepator, vreau sa invat.AM postat o metoda pentru SMS BOMBER mai simpla decat un program /php . Quote
mariorossi Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 merci mult, felicitari, e bine si asa! Quote
crazywolf Posted March 2, 2012 Author Report Posted March 2, 2012 Iti multumesc mariorossi,mai astept pareri . . daca v-a mers. Quote
Alecsillidan Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Ce hecari sunteti voi, un post in bash/php va doare mana sa faceti.ce rost are sa te complici sa faci un script/program cand poti simplifica treaba (recunosc ca ai mai multa satisfactie sa faci tu programul, dar doar atat).tineti cont ca toti 'nabii' pot face treaba cu macro-ul, iar peste 90% din nabii aia nu stiu sa foloseasca bash/perl/php...GJ pentru tutorial. Quote
pr00f Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 ce rost are sa te complici sa faci un script/program cand poti simplifica treaba (recunosc ca ai mai multa satisfactie sa faci tu programul, dar doar atat).tineti cont ca toti 'nabii' pot face treaba cu macro-ul, iar peste 90% din nabii aia nu stiu sa foloseasca bash/perl/php...GJ pentru tutorial.Ideea era c? a postat un gateway bun, pe când putea s? posteze un tutorial despre un post cu curl în php pentru a se ar?ta func?ionalitatea acestuia. De aici faci spammer-e pentru orice ?ine de un am?rât de $_post. Quote
SilviuSDS Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 ce rost are sa te complici sa faci un script/program cand poti simplifica treaba (recunosc ca ai mai multa satisfactie sa faci tu programul, dar doar atat).tineti cont ca toti 'nabii' pot face treaba cu macro-ul, iar peste 90% din nabii aia nu stiu sa foloseasca bash/perl/php...GJ pentru tutorial.Nu e mai bine sa iti faci programelul odata pentru totdeauna cu un gateway de calitate si gata, mai mult de o ora nu dureaza sa faci un sms bomber simplu, cu default windows GUI, 2,3 butoane 2,3 textboxuri si un loop amarat, pe care il poti folosi cand ai chef fara sa mai stai sa freci macro-uri, poate vrei sa folosesti browserul intre timp, eu unul utilizez firefox, deci e mult mai convenabil sa stau juma de ora sa fac un exe de 100 de kb ce face toata treaba automat. Quote
crazywolf Posted March 2, 2012 Author Report Posted March 2, 2012 Imi cer scuze pentru cei care spun "e mai simplu sa faci un program de 100 kb" etc... Am postat doar o metoda pentru incepatori , pentru cei care nu pot face un "program de 100 kb" .Incepatorii vor sa invete nu ? Sa le dam prima data ceva mai simplu.Cum si eu sunt incepator si invat ceva mai simplu apoi avansez din ce in ce mai mult. Toate cele bune,crazywolf Quote
Ghett0 Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Conteaza si calea pe care inveti, nu intotdeauna calea mai usoara este si cea mai buna. Quote
mafiotus Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 am facut exact cum ai zis si nu merge nu primesc nici un sms Quote
hLs Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Tutorialu e bun Am facut cum ai zis si Merge Quote
crazywolf Posted March 4, 2012 Author Report Posted March 4, 2012 Conteaza si calea pe care inveti, nu intotdeauna calea mai usoara este si cea mai buna.Vezi sa ai Mozilla Firefox ,eu cu firefox am facut tutorialul si tot cu el am incercat si mergea .Nu cred ca merge cu alt browser deoarece plugin-ul este doar pentru firefox. Quote
Darko Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Multumesc dar cand vreau sa dau stop ma trimite inapoi la play si imi da TypeError: file is null , aveti idee ce ar putea fi in neregula? si dupa ce trimit un mesaj ma trimite catre un articol "The Opportunity of a Lifetime is here…." , sa fie din cauza asta ? pe voi nu va trimite ? Quote
crazywolf Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 Nu am intampinat aceasta problema. Incearca sa stergi toate inregistrarile facute si sa faci din nou EXACT ca in video/forum..Si apropo , sper ca ai firefox. Quote
seriks Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Merge dar nu trimite cate zice. Oricum 10x! Quote
crazywolf Posted March 6, 2012 Author Report Posted March 6, 2012 Nu stiu . La mine trimite xD . Quote
Reebock Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Eu exact asa fac, nu primesc nici-o eroare dar nici vreun mesaj... Quote
highestdcm Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 works @ vodafone till now. thank's, crazywolf! Quote
DaLykes Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Metoda aceasta n-ar merge si la views pe youtube? ca din cate am vazut inregistreaza refresh-urile, nu un proxy = o vizita. Quote
crazywolf Posted April 8, 2012 Author Report Posted April 8, 2012 Si cu ce te-ar ajuta views pe youtube? Sa fim sinceri...nu iei parteneriat daca faci 1000 views pe zi sa zicem cu acelasi ip Quote
crazywolf Posted June 28, 2012 Author Report Posted June 28, 2012 Orice nelamurire poate fi scrisa in PM catre userul crazywolf ! Quote
me.mello Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Access to this service has been removed due to abuse by some idiots. Please check back later. The access will be restored once the idiots have been terminated. Quote