llegolas Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Salutare.Detin un domeniu interesant, cu tangenta in latura "hackingului". Este vorba despre WWW.HACKER.RO . Tld-ul este .RO, deci, va fi ceva in limba romana.Am creat acest topic in speranta ca ma veti ajuta sa creez acest site, voi aplica sugestiile voastre si vedem ce va iesi. Sa incepem cu inceputul : Blog sau Forum ? Quote
ionut.hulub Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 salut.blogurile mi se par foarte prost organizate in general (conceptu in sine nu se potriveste pentru ceva cu foarte mult material). sunt facute mai mult pentru persoane (si organizatii) care vor sa isi relateze intamplarile.eu recomand un site gen The 99 Percent - It's not about ideas. It's about making ideas happen. care sa contina si forum.succes. Quote
sandabot Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Majoritatea site-urilor in gen sunt forumuri incearca phBB sau daca ai bani ia-ti vBulletin , in rest pot sa te intreb cum ai facut rost de domeniu ? L-ai cumparat ? Daca nu poti scoate ceva bani din el Quote