hanibal Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 http://rapidshare.com/files/7500891/stealth.rar Sunetul acesta ar trebui sa nu fie auzit de adulti...este "emis" pe o frecventa pe care adultii nu o pot auzi. Am vazut la TV ca un savant a luat premiu pentru un aparat care scoate un asemenea sunet.credits: Skyler from wbbpass: wbb cam ciudat...eu am testat si ma dor urechile...testati si v0i :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind_Storm Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 eram la sc la muzik shi am pus asta... noua ne tziuiau urechile shi profa nu zicea nik... nu a realizat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 woaama doare capu bagati castile la maxim ca va omoara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 OMG!!! Deci... Testul-test... Am luat`o pe buna-mea.. shi am dat boxele la maxim.. pe mine ma doare capu` de nu mai pot, shi ea o zis ca n`aude absolut nimic... shi stateam unu` langa altu`... Deci... OMG!!!Faza sad e ca degeaba is major.. se pare ca nu`s destul de "adult" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 >> Romania Security Team << Vizualizare subiect - Sunet pe care adultii nu il aud...la fel cu sorumea care are 19 ani si aude dar cand zice adult nu cre ca se refera la cei peste 18 ani :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byjuniorhacked Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 pe mine ma doare kpu ingrozitor de la aia o sa testez si eu la ai mei :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BSA Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 devianc3 wrote: OMG!!! Deci... Testul-test... Am luat`o pe buna-mea.. shi am dat boxele la maxim.. pe mine ma doare capu` de nu mai pot, shi ea o zis ca n`aude absolut nimic... shi stateam unu` langa altu`... Deci... OMG!!!Faza sad e ca degeaba is major.. se pare ca nu`s destul de "adult" La mine nu a functionat:) Buna-mea aude tot:):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaHaReT Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 lol iam luat pe tata si pe mama si iam pus langa mine , or zis ca nu aud nimic si pe mine ma doare capuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmxsala Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 OMG...l-am dat la maxim la mine in camera si am chemat-o pe bunica mea,io numai puteam de urechi si ea se uita la mine si nu avea nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J0K3R Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 maica'mea - audetaica'miu - audebunicii - aud si ei...cred ca am boxele stricate :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puya Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 presupun ca boxele influenteaza foarte mult depinde de claritate etc si mai banuiesc ca si softwarul pe care il folosii sa ascultati acest sunet influneteaza la fel de mult dak avati pluginuri care modifica sunetul sa se aude mai cu bass mai pe inalte etc nu va funciona sunetul asta . o sugestie: dati disable la toate pluginurile care schimba sunetul ex: 4frontEq , DFX , etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mytimeisnow Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 stiam sunetul de mult..deci..profa de desen care are vreo 25 de ani aude. Dar dirigu de 50 nu. La fel si mama..ii puneam la ureche si ma intreba ce e sunetul ala? "Nu te deranjeaza?" "Nu" . Pe mine ma dor urechile de mor:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusz Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 dap, e interesant, sunt sunete pe care nu le auzim nici noi (astia mai tineri) , care "ruleaza" la o frecventza joasa sub 20hz oricum, (sau mai putin)...nici mamamea nu aude si pe mine ma doare capu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...