oMSQo Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 am un username si o parola de RDS si as vrea sa o vand si nu stiu cu cat as reusii sa il vand Quote
Moderators Dragos Posted March 17, 2012 Moderators Report Posted March 17, 2012 Nu te baga pe chestii din astea ca se vede in panoul si in rapoartele DB5 ca s-a accesat Internetul de pe alt user decat ar trebui. Quote
sicilianul Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Nu recomand nici eu, dar ca idee iti pot spune ca am folosit username-ul meu pe alte calculatoare (pt scurt timp) si nu a fost problema. Quote
SticKyWoX Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Un user si o parola?atat?serios?Am zeci, chiar sute de astfel de conturi, dar nu le cumpara nimeni. Quote
AlStar Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 E riscant. Sa zicem ca furi datele de logare ale cuiva si le folosesti tu, sau altu. Proprietarul cand va incerca sa foloseasca internetul, nu va putea si suna ISPu'. ISPu' descopera ca altcineva foloseste datele proprietarului, il afla si-ii da mare perversab-( Quote
Scorpionadi Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Nu stiu ce sa zic daca este vreo problema sau nu , dar si eu am cateva ID-uri din astea de la RDS prinse in stealer si le-am mai folosit chiar eu si nu am avut probleme..., dar sa le vand nici nu am incercat , dar nici nu cred ca ar fi cumparat cineva asa ceva..............Oricum eu nu cred ca o sa cumpere cineva , dar ...plm , faci ce vrei...incearca Quote