JohnyCNAM Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Mi-a revenit placerea pt. strategie si vreau sa reexperimentez heroes.Nu detin multe resurse(pc) si vreau o alegere intre:1.Heroes Of Might And Magic IVURL: Heroes of Might and Magic IV / Heroes 4 - Age of Heroes2.Heroes Of Might And Magic IV - The Gathering StormURL: The Gathering Storm Expansion Overview - Heroes of Might and Magic IV / Heroes 43.Heroes Of Might And Magic IV - Winds Of WarURL: Winds of War Expansion Overview - Heroes of Might and Magic IV / Heroes 4Care merita sa-l joc? Quote
BanSticKy Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Oare sa-ti fac cum imi faceau si altii mie?Romanian Security Team ?Zic sa le joci pe toate, de la inceput pana la sfarsit. Quote
JohnyCNAM Posted March 31, 2012 Author Report Posted March 31, 2012 Off-topicDiscutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categoriiBine, bine, dar eu vreau doar unul, care e mai bun? Quote
crs12decoder Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 (edited) 1.Heroes Of Might And Magic IVSi joci cu nature.Dragonu ala magic de la nature rupe tot - asta pentru ca poti da de la distanta si poti da cu niste vraji cu atac multiplu. Ca sa nu mai vb ca are si reflect la magie atunci cand da cineva in el.Eu nu am nevoie decat de erou lvl maxim si de dragon ca sa fac o armata intreaga. Edited March 31, 2012 by crs12decoder Quote
zippy Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Heroes Of Might And Magic IV ce vremuri Quote
Moderators Dragos Posted April 1, 2012 Moderators Report Posted April 1, 2012 The gathering storm mi s-a parut foarte bun. Quote
sulea Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 daca-ti place heroes, sigur iti va placea: Might and Magic - Clash of Heroes Might & Magic Clash of Heroes on Steamstrategie, puzzleuri interesante etc. foarte frumos jocul Quote