Crasher Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Salut, ma numesc Crasher, am 21 de anii, si consider ca aceasta comunicate informatica este foarte bine dezvoltata si cu multe resurse benefice, nu am postat cu toate ca sunt inregistrat de o buna perioada de timp, dar cu aceasta ocazie vreau sa va salut pe toti.Cunosc limbaje de programare, precum, C++, Java, Visual Basic, SQL, PHP, HTML, etc, si daca cineva are nevoie de ajutor, sa nu ezite sa imi dea un private msg.Regards, Crasher. Quote
Nytro Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 In sfarsit cineva pasionat de programare, bun venit. Quote
AhEaD Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Bun venit, ma apuc de C++ si te disper !!! bine ca mi-ai zis ! ( glumesc ) Quote
Crasher Posted April 2, 2012 Author Report Posted April 2, 2012 Multumesc mult, am cateva carti foarte interesante si usor de inteles, daca esti interesant, private msg. Quote
BlackJokerKode Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Bun venit pe RST si in legatura cu acele carti,cred ca am nevoie de ele:D. Quote
Guest Kovalski Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 ma bucur sincer ca in sfarsit vin si useri buni, iti doresc activitate placuta. Quote
Starker Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 In sfarsit useri care stiu programare si nu cer "programe de spart parole" ! Welcome ! Quote
noVaLue Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Bine ai venit, si toate cele bune. Nici eu nu dau tarcoale de prea mult timp pe aici, inca sunt pe ganduri daca sa imi fac o prezentare.Cunosc limbaje de programare, precum, C++, Java, Visual Basic, SQL, PHP, HTML, etcNu e asa ca java ti se pare usor, dar nu indeajuns de precis ca C++ cand vine vorba de memorie utilizata si timp de raspundere?Sa nu mai vorbim de garbage collector care isi face treaba pe jumatate.Si cu zicea si Nytro/Starker, +1 la cei care isi "astern singuri patu". Quote
Cheater Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Bine ai venit!Vezi ca "SQL, PHP, HTML, etc," nu sunt limbaje de programare... Quote