robertutzu Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 (edited) Daca te-ai saturat de arial, tahoma si alte fonturi des folosite si vrei sa faci ca site-ul tau sa fie mai "speshial"1. Intri pe :Google Web Fonts2. Dai pe "Quick use" dupa ce ai ales un font.(495 de family fonts)3. Dupa dai pe "@import" de langa "standard" (copii codul in prima linie a css-ului tau)4. apoi copii codul de la integrare si il pui in body sau unde ai tu nevoie sa folosesti respectivul font.Voila acum ai fonturi custom in cateva minute fara mare bataie de cap. Poti folosi mai multe implementari pentru a avea diverse fonturi custom gen pe meniu un font iar pe continut alt font, asta e la alegrea voastra. Edited April 4, 2012 by robertutzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Si eu care credeam ca ai sa vorbesti de eot-uri si font-face, microsoft weft... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Mi se pare o metoda foarte usoara, plus ca facilitatea de a cauta un anumit tip de font si a vedea in timp real cum ar arata textul tau e foarte bine venita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Mi se pare o metoda foarte usoara, plus ca facilitatea de a cauta un anumit tip de font si a vedea in timp real cum ar arata textul tau e foarte bine venita.Da, dar google font se bazeaza pe ce am spus mai sus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Asa e, depinde de alegerea fiecaruia daca vrea sa munceasca mai mult sau sa o ia pe scurtatura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Copii fisierul TTF/OTF/whatever pe site-ul tau si in CSS treci@font-face {font-family: 'Numele lui'; /* poti sa dai ce nume vrei, nu neaparat numele lui */src: url('cale/catre/font.ttf');}Il poti chiar modifica, ii poti prestabili marimi, font-weight si ce mai vrei tu, in acelasi @font-face.E important sa introdu fiecare font prin font-face-uri separate. Sa nu existe mai multe font-family sau src in aceeasi sintaxa font-face{}.Pe ttf-uri nu functioneaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ai incercat si nu-ti merge sau e o atentionare?Am incercat si nu a functionat pana cand nu am convertit in .eot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Parca merge doar pe CSS3...nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 merge ok pe toate browserele inclusiv testat pe IE8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...