Guest Nemessis Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Nytro pai noi asteptam sa vii sa iti dai cu parerea si tu nu citesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Eu nu am inteles inca cat de departe trebuie sa continui cu vanzarile astea.Adica pana la ce punct, userii imi spun ca sunt interesati si ma intreaba pretul , cred ca tre sa fie ceva de genul da ori ba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Eu nu am inteles inca cat de departe trebuie sa continui cu vanzarile astea.Adica pana la ce punct, userii imi spun ca sunt interesati si ma intreaba pretul , cred ca tre sa fie ceva de genul da ori ba.E simplu. Userul trebuie sa stie exact fara urma de indoiala ce vinzi sau cumperi. Daca se arata interesat de ceea ce vinzi poti sa nu il mai bagi in seama si sa iti vezi de ale tale ca oricum va primi ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Am pus anuntul dupa cum probabil ati observat si voi. O sa scot si moderarea de la market mai pe seara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Done. Cine vrea sa isi bata pula de ei poate sa se apuce de maine. Postati aici: https://rstcenter.com/forum/51949-shit-list.rst#post345891 lista cu userii care va contacteaza si vor sa faca trade-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Incepe sa cam dea in ochi chestia asta, multi tot dau report si vad ca nu se prea intampla nimic.Ar trebui sa tragem linia sau sa postam careva si sa lungim spunand ca nu prea am avut timp de moderare si unde va fi cazul se va face curatenie.Voi ce ziceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Eu zic sa mai lasi umpic. Poate mai vin doar aia care sunt interesati de prostii si afaceri necurate. Oricum topicul lui neme a fost umpic tras de par, am primit o groaza de mesaje sa il sterg .Acum asteptam sa vedem ce si cum. Eu nu am avut timp sa ma bag cu un user sa prind in capcana, dar o sa fiu cu ochii in 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenpachi Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 //fraza editata (nu are legatura cu subiectul in cauza)//. also ONTOPIC: ahead ti-ai pus dintii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...