supergeniu Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Salut, de curand cineva imi tot intra in pc folosind nu stiu ce keylogger , deci..imi vede tot ce fac..umbla cu mousul meu imi restarteaza pc..acum l-am sters..dar imi puteti spune ce soft credeti ca a folosit? Quote
Jester Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 probabil un RAT (remote administration tool). Quote
supergeniu Posted April 4, 2012 Author Report Posted April 4, 2012 am incercat dark comet..dar m-am blocat .. . ceva usor..un tutorial poate? macar un keylogger ca sa il bag in pc lui . Quote
shaggi Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Nu e frumos sa fii atacator:DtutorialStiu ca e cam vechi dar pentru a intelege principiul e de ajuns.. Quote
supergeniu Posted April 4, 2012 Author Report Posted April 4, 2012 in acest moment eu sunt in contraatac Quote
pyth0n3 Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Salut, de curand cineva imi tot intra in pc folosind nu stiu ce keylogger , deci..imi vede tot ce fac..umbla cu mousul meu imi restarteaza pc..acum l-am sters..dar imi puteti spune ce soft credeti ca a folosit?+un exemplu va rog?am incercat dark comet..dar m-am blocat .. . ceva usor..un tutorial poate? macar un keylogger ca sa il bag in pc lui . X(in acest moment eu sunt in contraatac13th 2012 "penal" awardImproved "kinder" performance Quote
nSnoopy Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Ai fost atacat cu un RAT )))))))))))))Sa iti zic eu ceva Ai fost prea prost si ai deschis serverul lui de rat asa te-a prins Quote
MARIUSCS Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Tipic. A fost atacat si, in loc sa invete sa se protejeze, vrea sa atace si el. Iti meriti premiul.Gecko are dreptate:),mai intai invata sa te protejezi si dupaia sa contraataci...Poti folosi asta ca sa intelegi cat de cat cum functioneaza un keylogger.Dai impresia ca nici nu stii ce e acela un keylogger.nSnoopy are dreptate,a fost un RAT (a mai spus si Jester inainte) Quote
supergeniu Posted April 5, 2012 Author Report Posted April 5, 2012 nu l-am acceptat eu .. am un frate de 11 ani care l-a luat crezand ca este un server.exe de metin de protejat ... cred ca ma pot proteja..dar vreau sa il atac si eu intr-un mod mai subtil..o sa fac si un bind ..am vazut pe forum ..dar acum trebe sa invat sa instalez acest dark comet .. am incercat ardamax..dar nu vin fix ce tasteaza el..vin foarte putine date.. .. stiu ce este un keylogger dar nu am folosit niciodata Quote
supergeniu Posted April 7, 2012 Author Report Posted April 7, 2012 sinucide'teo sa o fac cat de curand , a intrat in pc meu cineva cu RAT , si mi-a distrus cam tot . am cumparat alt laptop Quote
Usr6 Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 (edited) o sa o fac cat de curand , a intrat in pc meu cineva cu RAT , si mi-a distrus cam tot . am cumparat alt laptop degeaba ai schimbat laptopul, daca nu ai schimbat si instalatia electrica//poate o sa-ti foloseasca pe viitor: deep freeze Edited April 7, 2012 by Usr6 Quote
supergeniu Posted April 7, 2012 Author Report Posted April 7, 2012 degeaba ai schimbat laptopul, daca nu ai schimbat si instalatia electricabuna asta..pai cat trebuia sa repar componentele mai bine am cumparat altul si mor de nervi ca tot nu reusesc sa folosesc 100% un RAT Quote
saveS Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Eu stiam ca te poate ataca cu RAT doar daca esti RATAT.. Quote
supergeniu Posted April 24, 2012 Author Report Posted April 24, 2012 Eu stiam ca te poate ataca cu RAT doar daca esti RATAT..)momentan de cand folosesc si eu darkcomet am 40 useri online la orice ora si 400 ce l-au deschis !! Quote