Jump to content

supergeniu

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by supergeniu

  1. pentru noobi ... pasi - codul - reverse - base - hazz - PAROLA VOASTRA ... eu sunt mai noob ca voi ..e primul decode facut vreodata de mine !
  2. mi-a detectat trojan in loc de backdoor .ti leai bindat :>
  3. probabil vor sa il gaseasca sa numai fie trist
  4. multumesc. nu dadusem refresh sa vad acel edit . multumesc dinou totusi. deabia astept ce rat va face darkcodersc...
  5. totusi un linkk de download ? cineva care il mai are in pc...
  6. ) momentan de cand folosesc si eu darkcomet am 40 useri online la orice ora si 400 ce l-au deschis !!
  7. dar daca o faci pitipoancelor ce nu au nume + date reale la facebook presupun ca este imposibil sa am vreo problema cu legea..corect?
  8. buna asta..pai cat trebuia sa repar componentele mai bine am cumparat altul si mor de nervi ca tot nu reusesc sa folosesc 100% un RAT
  9. o sa o fac cat de curand , a intrat in pc meu cineva cu RAT , si mi-a distrus cam tot . am cumparat alt laptop
  10. nu l-am acceptat eu .. am un frate de 11 ani care l-a luat crezand ca este un server.exe de metin de protejat ... cred ca ma pot proteja..dar vreau sa il atac si eu intr-un mod mai subtil..o sa fac si un bind ..am vazut pe forum ..dar acum trebe sa invat sa instalez acest dark comet .. am incercat ardamax..dar nu vin fix ce tasteaza el..vin foarte putine date.. .. stiu ce este un keylogger dar nu am folosit niciodata
  11. in acest moment eu sunt in contraatac
  12. am incercat dark comet..dar m-am blocat .. . ceva usor..un tutorial poate? macar un keylogger ca sa il bag in pc lui .
  13. pentru 1 euro oki doki. dami add h_autentic
  14. Salut, de curand cineva imi tot intra in pc folosind nu stiu ce keylogger , deci..imi vede tot ce fac..umbla cu mousul meu imi restarteaza pc..acum l-am sters..dar imi puteti spune ce soft credeti ca a folosit?
×
×
  • Create New...