Jump to content
diablo666

RDS Face ce vrea ..lui?

Recommended Posts

Guest expl0iter

Asa se mai intampla la bunica la tara. Are antena DIGI si poti sa apesi pe un buton sa se aranjeze in ordine alfabetica programele :).

Bunica a apasat pe un buton si s-a dereglat totul. Pe 1 avea protv, pe 2 avea Antena1, pe 3 avea tarafTV, pe 4 avea Minimax etc. Nu stia sa umble asa ca avea scris pe o foaie, iar cand voia sa se uite la stirile de la ora 19 pe proTV apasa pe 1, seara cand voia sa se uite pe tarafTV la Fata de la miezul noptii apasa pe 3.

Poate ceva asemanator ti s-a intamplat si tie...

La tine la tara nu ai pix si foaie ca sa notezi programele?

PS: Halal subiecte mai deschideti si voi :|

Link to comment
Share on other sites

Guest expl0iter
@expl0iter ei uite ca e sub. acuma..

Cel mai bun post TV de stiri din tara a fost scos din grila.

Ce plm vezi tu la stiri ma?:| Cum se lauda bote ca a facut laba la curu unei fete de 14 ani? Cum curva de Dragusanca se fute cu nu stiu ce fotbalist?

Link to comment
Share on other sites

Nu ne afecteaza pe majoritatea in mod direct scoaterea acestor programe din grila. Sunt alte posibilitati de a vedea aceste canale pe internet, intre rds si intac este un scandal vechi. Cand s-a infintat canalele digi sport au scos din grila gsp tv, acum au infintat digi24 au scos antena3. Intr-o tara civilizata nu se intampla asta.

Link to comment
Share on other sites

Persoanele care au comentat ca a1/a3 nu sunt programe de interes/ sunt canale de indoctrinare sunt idioate. De ce? Se afla in primele 10 programe ca audienta, deci intra in obligatiile cablistului sa le transmita. Prostia cu 7 milioane de euro e doar o perdea, sa vada pulimea cat sufera ei. Antenele sunt liber retransmisibile, deci le transmite orice cablist autorizat. Nu conteaza ce emisiuni difuzeaza, cat timp nu incalca legile audio-vizualului si se afla in primele programe ca audienta.

Salve!

Stii vorba aia a lui Lapusneanul: "Prosti dar multi". Asa au facut canalele astea audienta. Nu cantitatea conteaza ci calitatea. Uite eu iti zic ca Discovery Science este mult mai interesant decat antenele. Dar nu vor avea niciodata audienta asa mare pentru ca pensionarii + prostimea nu vor pricepe o iota. Si exemplele pot continua cu National Geographic Channel, History etc

Link to comment
Share on other sites

totusi ce s-a intamplat astazi cred ca doar un preview la ce o sa fie..Astia de Rds vor sa ne arate ca ei sunt la butoane si daca nu le convine ceva pot inchide posturile TV fara niciun avertismet..

Ft trist ca in 2012 sa se aplice astfel de metode de cenzura comunista.

Aici nu e vb de chilotii lu bote sau de ce spune badea la tv..daca tie nu-ti place un post schima canalu! ce dracu e cu cenzura asta?traim intr-un stat democrat sau inca mai traim in comunism?

(Ma uitam si pe net la com. multor imbecili care spuneam ceva de genu " Bine le-a facut domnle!!"...wooow..multi cretini mai sunt pe aici :( )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...