Jump to content

actunderdc

Active Members
 • Posts

  241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

actunderdc last won the day on February 9 2012

actunderdc had the most liked content!

Reputation

22 Excellent

About actunderdc

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merge, multumim ! LE: S-a gasit fix, update la ultima versiune: Skype Fix for crashes caused by bad URL - Skype Community
 2. 3LKfZx3mHUTKnF43LJnoythYLACcp9stZc
 3. Note: 3 month Premium license, no free updates, no tech support (pe windowsdeal.com)
 4. Pentru cei carora v-a reusit, ce site ati folosit pentru hostarea exe-ului cu posibilitate de download direct? (Eu am incercat filebox, dar il face .zip).
 5. Multumim de stire, in sfarsit Functioneaza perfect, desi cred ca lipsesc cateva functionalitati (gen sa retransmit o poza trimita cuiva la altcineva). Si alte mici optiuni/setari. Dar pentru functionalitatea de baza isi face treaba.
 6. Salut, As avea si eu nevoie de cartea: Computer Graphics with openGL Computer Graphics with Open GL (4th Edition): Donald D. Hearn, M. Pauline Baker, Warren Carithers: 9780136053583: Amazon.com: Books Mersi anticipat!
 7. Incearca si cu putty sa te conectezi prin SSH la el, daca varianta de mai sus nu merge.
 8. Nu, e o metoda prin care isi fac si ei reclama si este la nivel de server, nu ai cum sa o "hack-uiesti"
 9. Se pare ca botul functioneaza si face view-uri, ramane sa vedem daca squarebux plateste.
 10. Buna seara tuturor, Citind, https://rstforums.com/forum/65773-sms-gratuite-ro-free-account-charger.rst ne-a fost prezentat un website prin intermediul caruia contul nostru de pe sms-gratuite.ro se putea reincarca gratis de ori cate ori dorim. Mai jos va voi prezenta un tutorial pas cu pas despre cum sa va reincarcati voi singuri contul. Va recomand sa folositi Mozilla Firefox + addonul: Firebug. Se poate folosi si Google Chrome cu WebInspector. Sa incepem: 1. Avem un cont nou sau facem unul nou si ne logam pe cont. Vom fi intampinati de un mesaj: 2.Dupa ce dam pe "Am citit, inchide" vom ajunge in meniul principal al websiteului. Acolo putem constata ca nu avem niciun mesaj disponibil si ni se cere sa activam o optiune. Dam click: 3.In lista de oferte ce ne apare, ne uitam la cea gratuita. NU dam click stanga pe butonul "Inspect Element", ci click dreapta -> Inspect Element: 4.In casuta ce se deschide vom avea selectat cu albastru codul Javascript pentru acel buton. Vom da click dreapta pe el -> Copy HTML: 5.Dam paste intr-un notepad la acest cod: 6.Acum continuam procesul de "Cumparare" si dam click stanga pe butonul Cumpara: 7.Dam click pe "Activeaza optiunea": 8. Putem vedea ca optiunea noastra s-a activat si avem minute disponibile. Acum sa vedem cum o mai activam inca o data "Gratuit". Dam click pe "Oferte": 9. Observam ca butonul de "Cumpara" din optiunea Mixt 1 este sters, nu poate fi accesat si primim un mesaj informativ despre data la care il vom putea reactiva: 10.Din nou dam click dreapta pe el -> Inspect Element: 11.Se va deschide din nou intr-o casuta jos codul aferent acestuia selectat cu albastru. Dam click dreapta pe el -> Edit HTML: 12.In fereastra de jos vom observa codul acestuia: 13.Stergem acest cod si facem paste la codul copiat la Pasul 5 in notepad, deselectam textul si apasam ENTER: 14. Vom observa ca butonul "Cumpara" apare din nou si putem da click pe el: 15.In continuare vom putea da click fara probleme pe "Activeaza optiunea": 16.Observam ca optiunea s-a activat si numarul de mesaje a crescut: Se pot repeta pasii 9-16 pentru reinnoiri succesive. Asta este tot, daca ati urmarit pasii cu atentie ar trebui sa functioneze si la voi. Pentru cei care au deja un cont facut si activata deja optiunea Mixt 1, pentru reactivare sariti direct la Pasul 9 iar la Pasul 13 faceti paste la urmatorul cod: <button onclick="$('#cacat').load('/include/modal.php?a=of&oid=1',function(){$('#oferta').modal()});" class="btn btn-success ">Cump?r?</button> Pentru cei care doresc sa descarce pozele in format bitmap la rezolutie buna: http://adf.ly/Lobr5
×
×
 • Create New...