TupacShakur Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 (edited) E un site ce plateste pt diverse taskuri.. gen Varolo,Microworkers sau alte situri de acest profil. Sfatul meu e sa intrati cu proxy de USA sau UK pt a primi mai multe oferte ( mai multi bani )Se poate face withdraw la 1$ minim sau cu punctele puteti cumpara diverse ( xbox,wii,telefoane etc)Taskurile sunt diverse .. de la like pe fb pana la vizionare de videoclipuri, inregistrari pe situri , review-uri..Inregistrare : Points2shop - Earn Points for Free RewardsP.S. : Proxy de USA sau UK si faceti bani multi. Edited April 21, 2012 by TupacShakur Quote
Guest Kovalski Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 ba, tu esti fumat?de ce sange ai deschis acelasi topic de doua ori in doua sectiuni diferite?ok, am inteles e un site unde faci salam de biscuiti, dar chiar era nevoie sa il pui de doua ori? Quote
TupacShakur Posted April 21, 2012 Author Report Posted April 21, 2012 google it sa vezi dovezi de plata:) Quote
Finutu Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 (edited) mam inreg.Si eu cu ref.Tau.O sa vad ce e de capul lui...Edit: Eram deja inregistrat de 2 spatamani. Edited April 21, 2012 by Finutu Quote
sicilianul Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 Si ca veni vorba de referral...a fost vreunu atent? )P.S. Voi inca mai credeti in salamuri de biscuiti umplute cu bani ? Ca munca nu e niciuna! Quote