Jump to content
saca8aug

crome ver 17 =ACTA

Recommended Posts

NU instalati versiuni Google 17 sau mai evoluate ...Iata de ce!

A T E N T I E !

Noul browser de la Google (Chrome 17, ultima versiune lansata) contine in codul sau algoritmi ce vor fi folositi la impunerea Acordului Comercial de Combatere a Contrafacerii (pe scurt ACTA, despre care vorbeste toata lumea). Daca nu sunteti de acord cu ACTA, daca nu sunteti de acord cu eliminarea intimitatii, daca nu sunteti de acord cu stoparea schimbului liber de informatii pe internet atunci nu folositi acest nou browser si dati acest mail la toti cunoscutii.

Cei de la Google vor nega, evident, aceste informatii, insa hackerii de la ********* (cei care au spart de curand serverele NASA) au intrat in posesia unor dovezi care arata clar faptul ca noul browser este gandit special pentru a “fura” informatii despre utilizatori (ce site-uri vizitati, ce downloadati, ce aveti instalat in calculator etc).

Cea mai buna dovada este lansarea in graba a noilor versiuni. Google Crome 16 a fost lansat in decembrie 2011, Google Chome 17 in februarie 2012 (la nici macar doua luni distanta !!!). Se pregateste Google Chrome 18 (e in versiune beta acum), iar Google Chrome 19 este deja in versiune dev. Rapiditatea cu care se succed lansarile nu arata decat faptul ca ei se adapteaza noilor “cerinte” de violare a intimitatii.

Nu este o teorie a conspiratiei, ci doar o demascare facuta de grupul de hackeri *********: nu folositi Google Chrome si forwardati acest mail la toti prietenii.

ACTA = violarea intimitatii.

Link to comment
Share on other sites

NASA = National Aeronautics and Space Administration

De cand cacat sunt dovezi pe serverele NASA cum ca Google ar folosi noile versiuni ale browserului pentru a ajuta la implementarea ACTA. Din cate tin minte Google a fost printre primele companii care au zis NU ACTA.

Azi-maine aud ca un "hacker" a spart nasa si a gasit informatii despre locul unde se afla acul in carul cu fan.

//Cel mai probabil Google face data mining de pe urma queri-urilor introduse in Chrome dar informatiile astea le vor folosi pentru a imbunatatii algoritmii de cautare si de a face anumite sugestii. Sunt elemente de AI, data mining si algoritmi de invatare. Cititi si despre algoritmi genetici. http://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_algorithm

Edited by M2G
Link to comment
Share on other sites

Chrome face lucruri de astea asta de multa vreme, cred ca stie toata lumea ce e cu google si produsele lor. Dar asta e o stire de kkt.De unde stiu rahatii de copii cu loic ce algoritmi contine chrome? stiu pe dracu. Nu este o teorie a conspiratiei ca in ziua de azi daca folosesti un calculator cu internet = no privacy. Singura solutie ramane wireless de la vecinu' sau alte lucruri asemanatoare se stie f bine, asta nu e nici o noutate. Mue *********, au inceput in forta si au ajuns un rahat comercial de 2 bani pe care se pisa orice om cu 2 grame de neuroni infipti in craniu.

Dar na.. nu va ingrijorati copilasi, google said "don't be evil" , nui asa-i ?

ps: mai terminati in X(PLMX( cu stirile astea de 2 lei cu servere NASA hackuite de copilasi de 2 ani ca deja e suparator

Edited by anon
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...