NoComment. Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Uitati: http://i.imgur.com/nybdg.pngPoza zice totulZice ca are xss in yahoo in nassa,ebuddy si el imi da un xss de pe acel site ) se face singur de ras,nu? Oricum noi nu ne punem cu marele h@cker Isac Marian Coi LungMacar eu ce gasesc sunt gasite de mine nu copii de la altii cum face expl0iter..etc
KohCGI Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Ti-a dat in eBuddy,ce mai vrei?Era prost daca iti dadea si in Yahoo!
NoComment. Posted April 30, 2012 Author Report Posted April 30, 2012 Bha nu vezi ca el nu mi-a dat? a zis ca el a gasit,si apoi mi-a dat un xss ebuddy de pe siteul ala,a mintit a zis ca e de el,in xss am si eu destule,i-am dat 1 si la raportat ca boule,sa se laude ca e el h@cker
Vlachs Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Bha nu vezi ca el nu mi-a dat? a zis ca el a gasit,si apoi mi-a dat un xss ebuddy de pe siteul ala,a mintit a zis ca e de el,in xss am si eu destule,i-am dat 1 si la raportat ca boule,sa se laude ca e el h@ckerTu cine esti, dintre romani din cate stiam el e pe microsoft security bulletin, tu unde cacat esti ?
Isaac Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 tema clasica, browserul opera... NoComment. are you Expl0iter?
DreptulLaReplica Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Banuiesc ca NoComment mai are cmd.exe:D (exploiter l-a sters ca sa nu ia virusi:)))))
Guest expl0iter Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 (edited) tema clasica, browserul opera... NoComment. are you Expl0iter?Neh... e AvalancheUn copil de 14 ani care e un fel de fan de-al meu sau ceva de genu ... faza cu tema clasica si windows 7 de la mine a copiat-o... creca avea impresia ca merge mai bine.Are ciuda pe mine ca nu i-am dat niste XSS-uri. Oricum imi e indiferent. Nu imi pun mintea cu copii care abia peste cateva zile isi fac buletinul.S-a ales praful de ideea de hacking, cel putin la noi. Ar trebui sa se castige dreptul de a folosi acest cuvant la fel cum se castiga dreptul de a solicita permisul de conducere dupa 18 ani.Ma pis pe actiunile voastre pentru ca, asa cum a presupus si Isaac mai sus, ati fi in stare sa va implicati intr-un scandal cu voi insiva ca sa fiti remarcati. Sunteti niste ratati care n-au o treaba cu hacking-ul.Controleaza-ti ba limbajul asta de cocalar.Un admin sa-i dea datele si apoi sa mananci de pe jos aiurea.Sunteti jalnici cand sunteti tari doar in tastatura... Faceti si voi ceva benefic. Numai sa vorbiti aiurea stiti Edited April 30, 2012 by expl0iter
Zatarra Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Disputele si fanii pe privat. Topic closed.