eutoteu123 Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 (edited) I-am dat un PM lui benny_loppa, intrebandu-l daca e un baiat, iar el mi-a raspuns asa: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hostingbine-nteles ca i-am raspuns si eu cu aceeasi moneda, caci faptul ca are moderator nu inseamna ca are voie sa ma faca ratat, si eu pe el nu, nu ? na, si dupa ce i-am raspuns am primit ban pe 2 luni, motivul "Vacanta". Ce ziceti ?am dat la fiecare admin/moderator cate un PM, curios ce se va intampla EDIT: aici in loc sa se baneze lumea care "strica" forum-ul, adica lumea care se intereseaza de anumite conturi si alte balarii cand vine cate unul si posteaza "vand conturi poste, etc" ma baneaza pe mine ca nu stie el vorbeasca frumos Edited May 4, 2012 by eutoteu123
SticKyWoX Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Atat timp cat tu iti permiti sa vorbesti cu el cu "coaie" si el isi permite sa te faca ratat.
eutoteu123 Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Nu stiam ca, "coaie" e la fel ca "ratat" ...totusi, ban pe 2 luni pentru asta ?hai frate nu-i mai lua apararea, nu iau altii ban care cand posteaza unu ca vinde nu stiu ce conturi "Ai pm, ma bag" si iau eu ?
redox Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Atat timp cat tu iti permiti sa vorbesti cu el cu "coaie" si el isi permite sa te faca ratat.Perfect adevarat.@eutoteu: daca ne uitam la posturile tale nici macar nu putem spune ca ti-a adresat injurii, pur si simplu te-a strigat pe nume.
eutoteu123 Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Perfect adevarat ? si pentru asta se ia ban nu ?
Vlachs Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 I-am dat un PM lui benny_loppa, intrebandu-l daca e un baiat, iar el mi-a raspuns asa: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hostingbine-nteles ca i-am raspuns si eu cu aceeasi moneda, caci faptul ca are moderator nu inseamna ca are voie sa ma faca ratat, si eu pe el nu, nu ? na, si dupa ce i-am raspuns am primit ban pe 2 luni, motivul "Vacanta". Ce ziceti ?am dat la fiecare admin/moderator cate un PM, curios ce se va intampla EDIT: aici in loc sa se baneze lumea care "strica" forum-ul, adica lumea care se intereseaza de anumite conturi si alte balarii cand vine cate unul si posteaza "vand conturi poste, etc" ma baneaza pe mine ca nu stie el vorbeasca frumos Eu ti-am dat de fapt ban ca planuisem de ieri sa iti dau cand ai inceput sa injuri pe forum dar stiu ca imi esti fan, te pup.
eutoteu123 Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Cum sa nu injur ma cand se umfla toti cacatii care au moderator ?
eutoteu123 Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Si poftim, dublu post si imi bag si pula-n ma-ta benny_loppa, ce zici ?EDIT: hai da-mi ban stiu ca imi esti tu fan si te termini in pantalon cand o faci
eutoteu123 Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Pai ai face bine s-o controlezi ca am sa-ti fac un fratior mai smecher ca tine adica ca mine sa va ridic rangu in familie pisa-m-as pe mortii tai de sobolan anemicEDIT: propun sa nu mai primeasca moderator cei care n-au liceul terminat si n-au habar sa puna o cratima !
Vlachs Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Pai ai face bine s-o controlezi ca am sa-ti fac un fratior mai smecher ca tine adica ca mine sa va ridic rangu in familie pisa-m-as pe mortii tai de sobolan anemicEDIT: propun sa nu mai primeasca moderator cei care n-au liceul terminat si n-au habar sa puna o cratima !Te pup dulce.
Vlachs Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Mai astept mult banul ala saracule?Pai te las sa te faci si mai mult de cacat, uimeste-ne cu prostia ta in continuare.
diablo666 Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 ca sa vedeti ce face benny_loppa in timpul liber pff..deja mi-l imag pe benny cum o bate in cap sau ceva...cand colo...pulaun trist frustrat ca a luat ban...
eutoteu123 Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Ce zici mai acest benny_loppa daca imi aduc cativa amici si o futem pe ma-ta in haita sa-i lasam cativa copii in gura?
aelius Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Accesul la unele site-uri ar trebui sa fie facut pe baza de token si cu poza cu buletinul in mana. Serios acum, ar trebui inchis registration-ul ala si pusa o adresa de email: Care vrea account sa dea email cu scopul si durata vizitei.Thread closed. Daca se deschide altul de genul asta tai orice proxy/vpn catre site si las doar google + ip-urile de romania si ma pun pe facut curatenia de primavara.