paulch Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Buna ziua,Nu stiu daca este total nepotrivit forumul, dar am zis sa incerc. Fac parte din staful pentru campania electorala a unui candidat la alegerile locale. Acum o luna, cineva a creat un site in care posteaza acuzatii denigratoare la adresa candidatului pe care il sustin eu. Daca cineva se ofera sa ma ajute (nu stiu exact inca in ce mod) sa combat acest fenomen (evident contra cost), va rog sa-mi trimiteti un mesaj.Va multumesc frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IulianDesigns Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Toti politicienii sunteti o apa si un pamant,sa inteleg ca esti in combinatii cu dom` primar si trimite camatarii pe tine daca nu-l ajuti?Asa se intampla cand te dai hacker in sat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulch Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 Iulian, am postat o simpla cerere. Fiecare avem job-ul nostru, al meu implica mentinerea unei imagini. N-am sa-ti raspund la ironii. O zi buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) E timpul prea scurt pentru ce vrei tu .Ai venit tarziu .Banuiesc ca vrei sa dispara pana in alegeri . Edited May 21, 2012 by daatdraqq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreptulLaReplica Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 E timpul prea scurt pentru ce vrei tu .Ai venit tarziu .Banuiesc ca vrei sa dispara pana in alegeri .Totusi daca gasesti un baiat bun o tine jos cateva saptamani... (DDoS) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Totusi daca gasesti un baiat bun o tine jos cateva saptamani... (DDoS)si cam cat sa plateasca pentru cateva saptamani de ddos?@paulch, fara 1000 de euro nici nu te bag in seama.fa rost de bani si eu am grija de restul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Bate la ochi sa-l dai jos. Daca tot e nevinovat cel pentru care lucrezi sa o dovedeasca si va castiga mai multi sustinatori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulch Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 mersi pentru raspuns. este vorba de o pagina cu platforma wordpress. sincer, ma indoiesc de abilitatile autorului in probleme de securitate asa ca nu cred sa fi facut vre-un backup sau ceva. deci si stergerea acelor articole ar fi o solutie (poate e mai costisitoare, nu stiu). in legatura cu 1000 de euro, s-ar putea pentru banii aia sa il cumpar pe adminu' de la site.ps-axl, revin cu un raspuns. multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulch Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 Bate la ochi sa-l dai jos. Daca tot e nevinovat cel pentru care lucrezi sa o dovedeasca si va castiga mai multi sustinatori. Nu e problema de a dovedi nevinovatia. Targetul acelor articole este un anumit tip de persoane (mai pe romaneste, prostimea), care n-au tare multa capacitate de discernamant. "Monkey see, monkey do" . Din pacate si astia sunt votanti. O zi faina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 650 euro la mine si pe prima si a doua pagina in google o sa scrie ce vrei tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 650 euro la mine si pe prima si a doua pagina in google o sa scrie ce vrei tu sustin , persoana de incredere si serviciul isi merita banii . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...