Guest Kovalski Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Salut,Detin un SE Xperia X8. cu android 2.1Am instalat mai multe aplicatii... si nu mai am spatiu pe memoria telefonului...Doresc sa instalez mai multe lucruri dar nu pot din cauza memoriei.Am sd card in el de 2gb problema este ca toate aplicatiile s-au instalat in memoria telefonuluiIntrebarea mea este cum sa fac sa mut aplicatiile actuale in memoria externa si cum sa instalez viitoarele aplicatii in memoria externa.ps. nu sunt un pasionat al telefoanelor deci nu mi-o dati in imei bibei ioiei si alte minuni.. incercati sa imi explicati ca unui user. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 intra pe android market apoi cauta app card to sd, sunt aplicatii pe acolo, acum nustiu daca iti terbuie root sau nu, root e un fel de jailbrake al androidului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 ^ nu am gasit nimic de genul in market, poti fi mai precis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansud2007 Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Posibil sa te ajute ....How to move almost all Android apps to SD card (no root required)E foarte usor sper ca asta sa fi cerut defapt ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Sau Settings > Applications > Manage Applications iar la Downloaded intri pe fiecare si dai Move to SD...Stiu, e greu sa intri la fiecare, dureaza dar e si asta o solutie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Zero, nu am asa ceva in meniu am settings > Applications > Manage Applications iar aici am Golire memorie temporara sau dezinstalare.doresc o aplicatie care sa se gaseasca in market..sau alta intrebare eu am android 2.1 cum naiba ii dau update? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 cauta aici si citeste tot ce te intereseaza despre telefon si ce poti face cu el.Si App2SD am urcat aici varianta pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 cauta pe forumu asta e blacmarket postat de nytro parca instaleaza cauta ce app vrei care e platita si e moka gasesti app2sd si altele, totusi ti-as recomanda un rom custom..vezi pe XDA (search google XDA forum cauta telu tau custom roms bla bla...da pm daca nu te descurci) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Coaie, am downloadat app2sd direct in telefon, cand il deschid imi zice "eroare la analiza pachetului"cum il instalez? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cor3Quad Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Mai demult m-o rugat un prieten din scoala sa il ajut sa isi mute aplicatiile pe card , de pe un telefon cu android.Eu nu am nici-o experienta cu android , deci am cautat pe net de pe telefonul meu.Nu mai stiu pe ce site am vazut(am cautat si acuma dar nu mai gasesc) si am reusit sa il ajut , din ce mai tin minte stiu ca intra prin nu stiu ce foldere si dadea mutare , creca intra acolo unde erau instalate.Daca nu rezolvi deloc , da-mi un pm si vb cu el sa vad cum face.Vezi si aici :Android 2.2: Install Android Apps to SD Card | AndroidTapp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 ^ asta este pentru Android 2.2eu am 2.1 si nu reusesc nici sa ii fac update.daca e cineva dispus sa ma ajute cap coada eventual cu un update la android sa imi spuna..team viewer e o solutie or im Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cor3Quad Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 apropo :Requires Android: 2.2 and uphttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sdDeci tu ori faci update la 2.2 ori cauti alta metoda . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 nu merge sa fac update, am instalat softu ala de la sonyericsson si imi zice ca exista update pentru modelul meu, cand dau sa ii faca update imi zice ca a esuat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cor3Quad Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 nu merge sa fac update, am instalat softu ala de la sonyericsson si imi zice ca exista update pentru modelul meu, cand dau sa ii faca update imi zice ca a esuat.Probabil nu ai facut ceva bine , nu am experienta cu android-u deloc , deci nu stiu.Uite aici tutorial pt update la 2.2 :How to install Froyo (Android 2.2) into Xperia X8 | Xperia X8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starker Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Cu soft-ul de la sonyericsson fa-ti backup la toate datele, dupa care mergi la un centru gsm sa iti faci update la andoid ( dai 20 de lei dar il faci ). Si eu am avut probleme sa fac update de la 4.0.2 la 4.0.4 si m-am dus la vodafone si naiba stie cum, dar in 20 de minute a fost gata. Deci ori cu soft-ul ori cu o aplicatie fa-ti backup-ul, dupa care update ! Fara update oricum nu o sa poti face prea multe cu el... cele mai multe aplicatii cer 2.2+. Am galaxy nexus si nu pot pune card in el ca sa am aceasta problema si nici nu am avut-o, doar cea cu update-ul care... in mod normal trebuia sa se faca singur de la Google dar nici google...nici kies... nici inca o metoda de pe un site gsm nu a mers... Bafta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Colegu ai murangura tot aici puneti romu asta si faci tot ce vrei:CyanogenMod 7.2 RC2 Released! (2012-May-10) - CyanogenMod Forumhttp://www.cyanogenmod.com/devices/sony-ericsson-xperia-x8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...