Jump to content
Guest Kovalski

Problema in mutarea aplicatiilor in android.

Recommended Posts

Guest Kovalski

Salut,

Detin un SE Xperia X8. cu android 2.1

Am instalat mai multe aplicatii... si nu mai am spatiu pe memoria telefonului...

Doresc sa instalez mai multe lucruri dar nu pot din cauza memoriei.

Am sd card in el de 2gb problema este ca toate aplicatiile s-au instalat in memoria telefonului

Intrebarea mea este cum sa fac sa mut aplicatiile actuale in memoria externa si cum sa instalez viitoarele aplicatii in memoria externa.

ps. nu sunt un pasionat al telefoanelor deci nu mi-o dati in imei bibei ioiei si alte minuni.. incercati sa imi explicati ca unui user.

Guest Kovalski

Zero, nu am asa ceva in meniu am settings > Applications > Manage Applications iar aici am Golire memorie temporara sau dezinstalare.

doresc o aplicatie care sa se gaseasca in market..

sau alta intrebare eu am android 2.1 cum naiba ii dau update?

Mai demult m-o rugat un prieten din scoala sa il ajut sa isi mute aplicatiile pe card , de pe un telefon cu android.Eu nu am nici-o experienta cu android , deci am cautat pe net de pe telefonul meu.Nu mai stiu pe ce site am vazut(am cautat si acuma dar nu mai gasesc) si am reusit sa il ajut , din ce mai tin minte stiu ca intra prin nu stiu ce foldere si dadea mutare , creca intra acolo unde erau instalate.Daca nu rezolvi deloc , da-mi un pm si vb cu el sa vad cum face.

Vezi si aici :

Android 2.2: Install Android Apps to SD Card | AndroidTapp

Guest Kovalski

^ asta este pentru Android 2.2

eu am 2.1 si nu reusesc nici sa ii fac update.

daca e cineva dispus sa ma ajute cap coada eventual cu un update la android sa imi spuna..

team viewer e o solutie or im

Guest Kovalski

nu merge sa fac update, am instalat softu ala de la sonyericsson si imi zice ca exista update pentru modelul meu, cand dau sa ii faca update imi zice ca a esuat.

nu merge sa fac update, am instalat softu ala de la sonyericsson si imi zice ca exista update pentru modelul meu, cand dau sa ii faca update imi zice ca a esuat.

Probabil nu ai facut ceva bine , nu am experienta cu android-u deloc , deci nu stiu.Uite aici tutorial pt update la 2.2 :

How to install Froyo (Android 2.2) into Xperia X8 | Xperia X8

Cu soft-ul de la sonyericsson fa-ti backup la toate datele, dupa care mergi la un centru gsm sa iti faci update la andoid ( dai 20 de lei dar il faci ). Si eu am avut probleme sa fac update de la 4.0.2 la 4.0.4 si m-am dus la vodafone si naiba stie cum, dar in 20 de minute a fost gata. Deci ori cu soft-ul ori cu o aplicatie fa-ti backup-ul, dupa care update ! Fara update oricum nu o sa poti face prea multe cu el... cele mai multe aplicatii cer 2.2+. Am galaxy nexus si nu pot pune card in el ca sa am aceasta problema si nici nu am avut-o, doar cea cu update-ul care... in mod normal trebuia sa se faca singur de la Google dar nici google...nici kies... nici inca o metoda de pe un site gsm nu a mers... Bafta !