BalauruPutos Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 (edited) Salut! Programul il descarcati de aici: xxx si o sa fiti redirectionati aici :xxx1inteles ca este singurul care intr-adevar functioneaza.Eu unul n-am putut descarca deoarce n-am decat o oferta valabila (1 punct) si-mi mai trebuie una.Poate reusiti voi si-l urcati pe sait.Numai bine ! Edited December 3, 2013 by Vlachs
CristianRoflmao Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Poti sa ti-l freci de pula ma,ca trebuie sa completezi survey sa'l descarci.Mai bine bagati un proxy de UK sau India si e usor de descarcat.
ovidelu47 Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Abia ti-ai facut cont,ai invatat si tu cum sa folosesti un keylogger si vi sa il testezi pe noi.....jet .
robyyxx Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 bag mana in foc ca tu l-ai pus acolo si ne minti pe aici ca la-i gasit, te mai si astepti sati facem alea si sa si deschidem virusi tai
BalauruPutos Posted June 26, 2012 Author Report Posted June 26, 2012 Ce treaba are keylogger-ul cu ce am postat eu nu inteleg.Mai mult, nu cred ca te-am jignit cu nimic.PS: Daca simtiti ca v-am ajutat (se simte ? ) AS aprecia daca ATI lasa (mai corect era mi-ati da) rep. PUNCT Doar daca v-am ajutaT!!!
BalauruPutos Posted June 26, 2012 Author Report Posted June 26, 2012 Tie, robyyxx, nu-ti mai corectez greselile pt ca nu suntem la ora de limba si literatura romana, desi tu ar trebui sa fii nelipsit de la aceasta materie la scoala.Poti folosi Sandboxie sau alte programe de acest gen ca sa rulezi aplicatiile intr-un mediu sigur, izolat fara sa-ti fie afectate sistemul de operare si/sau datele tale ce tin de siguranta nationala.HAI PA !
ovidelu47 Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Eu nu am nimic cu tine,dar frate dute si lasa-ne sa traim ca suntem satuli de profesori ca tine.
Radu3000 Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 eu am descarcat babylon ala si nu imi da credit
aelius Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Vrea, vrea ... Si chiar are, 7 zile banVa multumim pentru audienta si declaram inchis acest thread preacurvit international.