Guest Kovalski Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Intampina cineva probleme cu yahoo messenger?scriu ceva si nu apare persoanei respective..sau cineva imi scrie ceva si mie nu-mi apare.. dupa ce dau sign out si intru iar imi apar mesajele ca offline..mai are cineva problema asta? Quote
me.mello Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 dai rr la pc, iti vine sa crezi sau nu de la internet explorer se intampla asta, dai rr si isi revine el. Quote
bcman Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Am avut ceva probleme în a crea o conferin?? (d?deam invite, lui nu îi ap?rea nimic), dar în restu, nu. Quote
Guest Kovalski Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 de cand am instalat windows nu am deschis nici o data ie.. deci slabe sanse sa fie de la explorer..plus ca problema nu e de azi.. are cateva zile.. si a tot luat restarturi... Quote
bubu2005 Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Eu cu asta am rezolvathttps://rapidshare.com/files/1105201918/Yahoo_text_repaire.rar Quote
totti93 Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Poate fi de la IE, deoarece Yahoo! Messenger foloseste IE embedded in fereastra IM.Nu v?d ce scriu / ce mi se scrie pe Messenger – Solu?iaRecomand Pidgin. E un client IM foarte bun. Quote
Guest Kovalski Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 dar nu...deci vad ce scriu eu vad scrisul meu dar destinatarul nu primeste mesajele meleuneori primeste ce scriu uneori nu primeste ce scriu ca si cum mesajele s-ar pierde undeva intr-e noisi viceversa.. el imi scrie dar mie nu-mi apare ca mi-ar scrie ceva uneori imi apare foarte greu (lucruri care el le-a scris cu 5 minute in urma) sau deloc..daca dau sign out si intru iar imi apar mesajele la offline toate...nu e problema aceea cand nu vezi textul care il scrii sau textul care ti-l scrie cineva.. pur si simplu mesajele nu ajung la destinatie. Quote
sicilianul Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 mda...si eu am aceeasi problema si culmea ca nu merge exact cu cea mai importanta persoana. Dar in ultimul timp nu prea am mai avut probleme. Si apare pe un singur ID Quote
IdiotMan Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 mda =) eu nu vad persoana cand e online nu ma pus pe invizibil.. are ceva ym.. Quote
bcman Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 dar nu...deci vad ce scriu eu vad scrisul meu dar destinatarul nu primeste mesajele meleuneori primeste ce scriu uneori nu primeste ce scriu ca si cum mesajele s-ar pierde undeva intr-e noisi viceversa.. el imi scrie dar mie nu-mi apare ca mi-ar scrie ceva uneori imi apare foarte greu (lucruri care el le-a scris cu 5 minute in urma) sau deloc..daca dau sign out si intru iar imi apar mesajele la offline toate...nu e problema aceea cand nu vezi textul care il scrii sau textul care ti-l scrie cineva.. pur si simplu mesajele nu ajung la destinatie.Am avut ?i eu aceast? problem? ?i era de la conexiunea la net. Quote
staticwater Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Daca ai XP: cmd->regsvr32 jscript.dll ! Problema nu vine de la IE! Cateva dlluri nu sunt bine inregistrate. Quote
hack1409 Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Folosest anti malware Malwarebytes : Malwarebytes Anti-Malware PRO removes malware including viruses, spyware, worms and trojans, plus it protects your computer mie mia mers,si eu am avut probeme de genu.. Quote
ICEBREAKER101010 Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 (edited) Vezi ca nu intotdeauna se rezolva cu inregistrarea celor 2 dll-uri.Eu am avut problema asta ieri.Am rezolvat cu un programel de la microsoft.Microsoft fix tool ,asa se numeste.Se pare ca acest programel mi-a dezinstalat internet explorer 9.0 si mi-a pus 8.0Ai mai putea verifica si calea asta in registrii : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZonesTrebuie sa iti apara niste foldere numerotate de la 0 la 4.Daca mai apare si altceva in calea asta ,atunci trebuie sters.Acum merge yahoo messenger fara nici o problema. Edited June 13, 2012 by ICEBREAKER101010 Quote
Church Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Am si eu o problema asemanatoare de vreo 2 sapt. Merge cat merge, iar dintr-o data nu se mai trimit mesajele iar eu nu mai primesc mesaje. Iar cand ii dau sign out imi zice .. you are signed in to yahoo messenger in multiple places..where do you want to sign out?..here or everywhere?Initial am crezut ca m-a ars cineva in xss si sta cineva de pe mail pe messanger. Am schimbat parola da la fel face... ?! Quote
Guest Kovalski Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 am mai explicat.. nu e faptul ca nu se vede scrisul, mesajele nu se transmit.. anyway am reinstalat messul si e ok acum cred.. Quote
bc-vnt Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Sunt bug-uri , uneri nici nu te lasa sa intri pe messenger . Depinde si de ce versiune de Y!M foloseste celalat sau tu . Quote