MazaBoY Posted June 17, 2012 Report Posted June 17, 2012 Astea fiind spuse sa curga amplificatoarele wifi si backtrack 5! La ce te referi,eu nu prea am cunostinte in treaba asta.Se poate masca de unde apelezi sau ceva de genu ? Quote
aelius Posted June 17, 2012 Report Posted June 17, 2012 Eu nu stiu ce va agitati ca o sticla de pepsi astea sint legi europene care nu are de aface cu votul nostru .In Germania ii legea de mult si a aratat statistici la tv din cauza datelor memorate pe zi trimit jumate de milion de scrisori la oameni cu penalizari sau amenintari sau amenzi (ai tras film de pe net ,mp3 etc) deci ii o economie pentru stat fac o gramada de bani Intrun fel ii bine ca la noi prea ne-am facut de cap in net (pagini musica,filme ori ce copil are pagina web,injuraturi etc... )De exemplu amenda in Germania ai facut o pagina web si pui musica pe pagina ai incalcat legea copyrightului.In romania nu ii problema numai de la parlamentari sau politiceni si omul normal ii de vina noi asa sintem trebuie sa moara 3 generati si poate o sa ne schimbam mentaliteatea.In Germania doar deutsche telecom retine loguri, practica absolut ilegala acolo. Este singura tara din Europa in care este lege sa nu retii log-uri. Am firma in DE si am avut multe probleme de genul. Sunt obligat ca ISP sa nu retin log-uri.Chestia cu muzica descarcata este altceva: Este o organizatie care monitorizeaza rahatul pe diverse torente si au acord cu ceva provideri. Cand se intampla chestia, ei suna direct la isp si obtin datele apoi trimit amenzile prin posta.Aveti cunostinte tehnice majoritatea, nu vad de ce va vaitati. In Romania a fost comunism tot timpul si ne-au fost incalcate drepturile. Folositi VPN-uri sigure si VoIP. Quote
neox Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 da tex la asta m-am referit ,si acuma vor sa ii oblige si pe nemti ia dat in judecata pentru ca sint singuri care nu memoreaza datele ip sint a 3 oara dati in judecate de catre Europäischen Gerichtshof (EuGH) (Curtea European? de Justi?ie)articolul Vorratsdatenspeicherung: EU-Kommission reicht Klage gegen Deutschland ein | Digital | ZEIT ONLINEin general vreu sa zic ca daca hoteresc ceva parlamentari nu ne intreba iei pe noi dau legea si gata Quote
Starker Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Trebuie sa fi dobitoc sa folosesti ceva ce sa iti lase urmele pe un wireless spart, mai ales lucruri gen facebook, twitter... etcFolosim TOR... criptam text cat putem si ne facem un cod intre amici. Ce e greu sa ai un cod in grupul tau de amici? Dai email-uri cate vrei si codul vi-l spuneti prin vorbe, nu la telefon... 2 hexa...3 in baza 7...2 binare si inca un hexa... na... sa imi ghiceasca aia criptarea asta ce o am eu cu un prieten si sa imi citeasca email-ul ! La telefon din cate stiu eu sunt acele cuvinte cheie... ( sau asa era inainte / am vazut in filme si sunt paranoic sa cred ca e si la noi ) daca zici bomba, avion, crima etc., tampenii dinastea se retine convorbirea inregistrata.Nu mai cred ca are rost sa dezbatem de dobitocii care voteaza legi dintr-o zona din care nu au nici cel mai mic habar... de ce sa nu se faca o adunare / sedinta cu sefii firmelor de antivirus-uri si soft-uri de la noi? Aia macar stiu ce inseamna lumea digitala, nu ca Basescu sau naiba mai stie cine care pun pariu ca habar nu au sa isi reinstaleze sistemul de operare. Quote