D3mEnT Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 (edited) deleted Edited February 3, 2022 by D3mEnT Quote
wanted99 Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 (edited) o sa incerc metoda ta sa vedem poate fac rost de bani:D ms ca ne-ai informatedit@ am facut tot cum ai spus nu m-am inscris decat pe un site ca nu am timp vad ca fucntioneaza metoda adica se contorizeaza clicurile Edited June 18, 2012 by wanted99 Quote
kozy Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 PTC ( pentru toti cretinii )Ma mir ma cum de ai avut rabdare sa te inscrii pe atatea. Ce spui tu, ca ai strans 6 $ in doua zile si doua nopti ? Tot ce ai facut tinde spre zero. Trebuie sa strangi pe un singur PTC cativa dolari ca sa poti face payout, iar ce ai strans tu e suma totala. Dar sa nu mai vorbim de posibilitatea ca mai bine de jumatate sa nici nu faca payout, ci sa fie pura teapa.Daca chiar ai nevoie de bani ca are ma-ta pensie mica, mai bine decat sa deschizi "multiclicheru" si sa intrii pe "petecee", inchizi putin calculatoru'. E tot un sistem din asta "petece", cateva zile din luna nu-l deschizi, le iei prin rotatie. Uite, intri pe RANDOM.ORG - True Random Number Service selectezi acolo cate zile are luna si da-i click pe generate, ca sa nu mai ai dubii in a te decide. Nu e mare smecherie. Quote
D3mEnT Posted June 18, 2012 Author Report Posted June 18, 2012 @kozy: In jumatate de ora m-am inscris pe toate site-urile din lista de mai sus. Avand in vedere ca majoritatea ptc-urilor au payout-ul la 2$, nu cred ca "Tot ce ai facut tinde spre zero".Ma bucur ca ma-ta are pensia mai mare si tu esti un jmeker printre prietenii tai, laudandu-te cu cate mii de dolari faci lunar, frecand-o la rece. In plus ma bucur si mai tare vazand ca a-ti mutat topicul la Cosul de gonoi. Sunteti niste ciumegi Quote
section11 Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Daca ai mai multe ip-uri, mai multe conturi ? Ai incercat, o sa incerc eu, anyway multumim Quote
kozy Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 @kozy: In jumatate de ora m-am inscris pe toate site-urile din lista de mai sus. Avand in vedere ca majoritatea ptc-urilor au payout-ul la 2$, nu cred ca "Tot ce ai facut tinde spre zero".Ma bucur ca ma-ta are pensia mai mare si tu esti un jmeker printre prietenii tai, laudandu-te cu cate mii de dolari faci lunar, frecand-o la rece. In plus ma bucur si mai tare vazand ca a-ti mutat topicul la Cosul de gonoi. Sunteti niste ciumegi Asa. Quote
FaNt0maX Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 Si ai scos bani macar de la 2 site-uri... nu te intreb daca de la toate ai scos ? Pura curiozitate. Quote