player81 Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Philips HQ9100 + Nivea Sensitive Balm si am scapat de iritatie, dar daca totusi fac ceva efort si transpir la cateva ore de la barbierit tot imi apar bube de iritatie.Philips-ul il am de vreo 4-5 ani si inca nu am schimbat cutitele la el deci e foarte rezistent (dar si scump).
sammiess Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Eu zic ca mai bine te apuci de cunnilingus, o sa scapi de iritatii, nu o sa te mai doara barba, viata ta se va schimba in bine, fericirea te va cuprinde si o sa te iubeasca femeile. Mare tupeu ai sa intrii la noi si sa faci spam.Te uitai la tine cand ai elucubrat?
Graphik Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Philips HQ9100 + Nivea Sensitive Balm si am scapat de iritatie, dar daca totusi fac ceva efort si transpir la cateva ore de la barbierit tot imi apar bube de iritatie.Te dai cu after shave si nu te mai iriti. Asta e rolul after shave-ului si contine alcool (medicinal)
Zatarra Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Vad ca toti folositi aparate/drujbe/bicuri/bricege/bristi/etc/etc.. si voua abia v-a dat puful la gura.Topic closed.. e mult prea offtopic. Mersi