Enigma Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 cu tot respectul va salut de la cel mai vechi pana la cel mai nou, si va respect pentru ca toata tara vorbeste de RST, nu aveam idee ce inseamna RST, dar acum ce am intrat sa vad despre ce e vorba, si se vede ca foarte multi, dintre cei online, si ofline, au foarte multa cultura, si ma bucur enorm, ca asa puteti sa duceti hackingul romanesc pe cele mai subline si mai inalte varfurii ale universului, si inca ceva nu ma pot abtine sa nu va zic, nevastamea e insarcinata o sa nasca un baietel, sunt foarte fericit, si mandru de aceasta realizare, in schimb sper sa invat, cat mai multe, ^esetiale^ spre binele meu, tot respectul meu, pentru EMBLEMA ROMANIEII, RST. sper sa auzim numai si numai de bine ! Quote
blackboy-1337- Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Sa-ti Traiasca Baiatul !!!P.S : Bun Venit, ai ce invata aici. Quote
Ciresel21 Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Bine ai venit, sedere cat mai lunga! Quote
nedo Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Bine ai venit, sedere placuta, spor la invatat, sa iti traiasca baiatul, si cel mai important "Don't feed the trolls". Quote
xVIRal Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Sedere placuta,sa iti traiasca baiatu,si sa iti intemeiezi o familie fericita,cat despre hack-ing ai ce invata aici,mai ales de la useri mai vechi,dar si cei noi veniti stiu cate ceva de hack Quote
StrXt Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Sedere placuta.Sa-ti traiasca baiatul.Nu fii pupincurist. Quote