GenesisXK Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Buna ! Acum cate-va zile am incercat sa imi fac un cont aici pe RST (acesta nu este contul meu) si spunea ca registerul este dezactivat... Nu stiti de ce e dezactivat , de unde pot sa imi fac rost sau cand il va activa ? Si scuze daca nu e bine pus post-ul aici dar nu exista pe acest forum ''Intrebari'' sau ''Intrebari si Probleme'' etc.. Multumesc. Quote
nSnoopy Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Buna ! Acum cate-va zile am incercat sa imi fac un cont aici pe RST (acesta nu este contul meu) si spunea ca registerul este dezactivat... Nu stiti de ce e dezactivat , de unde pot sa imi fac rost sau cand il va activa ? Si scuze daca nu e bine pus post-ul aici dar nu exista pe acest forum ''Intrebari'' sau ''Intrebari si Probleme'' etc.. Multumesc.Exista Ajutor, O sa iti spuna un Admin de ce au fost dezactivate inregistrarile Quote
sensi Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Cel mai bine intreaba cu admin/moderator si iti v-a raspunde cu siguranta Quote
Vlachs Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 V-as da ban la toti astia care ati postat aiurea, e simplu de acum:Omu posteaza ceva -> primeste un raspunsNu va mai bagati aiurea in seama. Quote