Endakin Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Mata-i grasa. Chestia aia e acolo de cand am cont pe forum. Care-i treaba cu ea? De ce nu o scoate nimeni? In sursa mai e ceva interesant: name="plm". Nu apartine nici unui form, deci e doar asa de ochi lumii.Si alta intrebare de care mi-am amintit in timp ce scriam: a existat pe rst un specimen feminin vreodata? Quote
DarkyAngel Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 c? de mult tare ai cont ! ?sta e "sloganul" RST.// c? bine zici, SPECIMENE feminine ( vezi exemplu https://rstcenter.com/forum/54846-rst-vs-polonic.rst ) Quote
aelius Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Si alta intrebare de care mi-am amintit in timp ce scriam: a existat pe rst un specimen feminin vreodata?Sunt vreo doua cred, dar nu "specimene". Din cate am vazut sunt f. de treaba. (in rest, no comment) Quote
Weedy92 Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 a existat pe rst un specimen feminin vreodata? feminin sigur nu stiu , dar polonice sigur exsista Quote
daatdraqq Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 (edited) Da' tu ce plm ai cautat sa te uiti in sursa ? Cautai sa vezi de ce ma-ta-i grasa ? E de la ceafa de porc cu cartofi prajiti si salate .LE : + paine Edited June 30, 2012 by daatdraqq Quote
bcman Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Stiam de surge, dar pe ea nu o poti numi specimen. E foarte de treaba si are si habar de tema forumului. Si ar mai fi polonic, care e specimen, dar nu si feminin. Si asa cum ai zis si tu, aia cu "mata-i grasa" e doar de ochii lumii. Quote