vabogsm Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 frumusel site-ul dar cam copilaresc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3nc0de Posted July 3, 2012 Author Report Share Posted July 3, 2012 intrati acuma l-am modificat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciresel21 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 (edited) Auch de coaiele mele:| ce-i cu spatiu ala acolo.. " reclama ta poate fi aici"... sta peste jumatate de site )modifica aici... Edited July 3, 2012 by Ciresel21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A9N Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Gecko zice sa te documentezi asupra: CSS Image Sprites.Feedback:1. Design slabut. Nu va pun la indoiala cunostintele de Photoshop, zic doar sa cititi putin despre design pe site-urile de specialitate. Smashing Magazine ar fi un inceput bun.2. Invatati sa va exprimati corect, lasati limbajul tehnic momentan pentru ca "va bate".3. Renuntati la numele de marehackerwannabe si nu promiteti ceva ce nu puteti livra. Mai zicea cineva mai sus, mai zic si eu: nu pareti genul de persoane care sa stie cu ce se mananca reverse engineering.4. Documentati-va mai mult asupra serviciilor oferite. Exemplu: Instalare windows = 50lei (licienta originala), restul de 350 lei ii puneti voi din buzunar sau cum functioneaza treaba asta?Sper sa nu iei feedback-ul la modul personal. Sunt multe lucruri la care ar trebui sa lucrezi dar nu vreau sa fiu prea rautacios. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Inca o chestie, vad ca peste tot, dar absolut peste tot lipsesc cratimele. "Dute", "neati"; cum crezi ca are cineva are inceredere sa cumpere servicii care ar trebui sa fie profesionale de la persoane care nu cunosc bazele limbii romane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...