saveS Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Salut , am facut 3 conturi diferite de t5 cu cate 40 de siteuri pentru fiecare. M-am logat cu succes totul a mers ok , a doua zi nu am mai putut sa ma conectez, conturi inexistente , nu recunoaste nici macar adresele de e-mail cu care m-am inregistrat.. E posibil sa aiba un filtru de ip si sa nu imi permita mai mult de un singur cont , si prin urmare sa le fi sters pe toate 3 , sau poate au dat restore la db exact dupa ce m-am inregistrat ? Ideea e ca nu vreau sa ma inregistrez din nou si sa pun manual snippetsl a 120 de siteuri daca nu sunt sigur ca o sa se si pastreze. Alte platforme free care sa se conecteze la google analytics stiti cumva ce pot folosi ? Sau vreo idee in legatura cu ce as putea face ? L.E. Am contactat webmasterul dar nu imi raspunde nimeni. Quote
saveS Posted July 3, 2012 Author Report Posted July 3, 2012 Nu am inteles nimic, tu cauti hosting ?Ah stiu , scriu mult si prost.. incerc din nou:T5.ro este un site , ca multe altele de analiza trafic. Ce are el mai special este ca se conecteaza la google analytics.Pe mine ma intereseaza o alta platforma free care sa se conecteze la google analitycs si sa imi dea snippets , pe care sa le pot insera in cele 120 de siteuri de anunturi, astfel incat clientul sa poata vedea traficul real contorizat de Google. Quote
Moderators Dragos Posted July 3, 2012 Moderators Report Posted July 3, 2012 Poti sa folosesti oauth 2 ca sa accesezi API-ul de la Google Analytics. Quote
saveS Posted July 4, 2012 Author Report Posted July 4, 2012 Am nevoie de o platforma free , online care sa afiseze clientilor datele mele din analytics.Sa imi dea un link catre fiecare site din google analytics, pe care sa il pun in footer, si atunci cand dai click pe el , sa te duca pe platforma respectiva , unde sa imi arate public: "Visits" "Unique Visits" "Browser" "Country" s.a... Quote