kozy Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Are cineva idee cum se face un template de genul ?Tind sa cred ca e facut in flash, insa nu-mi dau seama cum a facut sa miste si unghiul camerei.2GB Services! Quote
mihai_tgv Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Download ad-lunch-break-error-page-xml_gks.rar for free on uploading.comModifici scrisul din fisierul XML si gata marea inginerie care a facut valva prin presa.Le-au facut atata reclama gratuita ca vezi doamne ce inventivi sunt aia de la 2gb.Uite ca si eu sunt inventiv:))) Quote
Vlachs Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Este legat de pozitia cursoruluiobiect.x = cursor.x - valoare;obiect.y = cursor.y - valoare;Nu e corect da e aproximativ Ti-am spus din ce imi aminteam, stiam si as Quote
DarkyAngel Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Tind sa cred ca e facut in flash?i de ce nu e?ti sigur înc?? ai dat click dreapta s? vezi ce "op?iuni" ai? :\ Quote
Guest Kovalski Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Tind sa cred ca e facut in flash?? eu tind sa cred ca e facut in Pascal... Quote
adonisslanic Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Totally Haskell... xD Dar e prea penala melodia, am mai vazut flashul asta si la niste rusi, tot legat de hosting, tot o melodie de genul Quote
bcman Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Totally Haskell... xD Dar e prea penala melodia, am mai vazut flashul asta si la niste rusi, tot legat de hosting, tot o melodie de genul Damn, credeam ca e Assembly. Oricum, nu vad de ce e atrasa lumea de acea pagina. Chiar nu mi se pare mare lucru. Quote
daatdraqq Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 http://www.2gbservices.ro/under/index.swf Quote
kreplace_ Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Mai are cineva fisierul in pc sa il uploadeze ? Quote