Nytro Posted July 8, 2012 Author Report Posted July 8, 2012 (edited) Am reparat problema cu postatul. Era de la "https", o reparasem si in trecut, sa imi spuneti daca mai aveti probleme cu postatul, sau ce alte probleme mai aveti.Edit: am colorat putin https://rstcenter.com/forum/activity.php?testCe ziceti, vreti asa ceva? Ce idei de "integrare" aveti, adica cum ati vrea sa apara si cati ati folosi asa ceva? Edited July 8, 2012 by Nytro Quote
Moderators Dragos Posted July 8, 2012 Moderators Report Posted July 8, 2012 Am reparat problema cu postatul. Era de la "https", o reparasem si in trecut, sa imi spuneti daca mai aveti probleme cu postatul, sau ce alte probleme mai aveti.Edit: am colorat putin https://rstcenter.com/forum/activity.php?testCe ziceti, vreti asa ceva? Ce idei de "integrare" aveti, adica cum ati vrea sa apara si cati ati folosi asa ceva?Ai putea sa faci o varianta RSS la asta, cu topicul, linkul catre topic, categoria, autorul si un scurt rezumat la ce a scris. E: Vezi ca nu merge "More Activity". Quote
Nytro Posted July 8, 2012 Author Report Posted July 8, 2012 Merge doar cu $_GET['test'], astept sugestii de la voi.Cum RSS? Pai asta este, un fel de RSS cu ultimele topicuri/posturi.Sa las acest "Activity" ca meniu principal? Eu prefer sa vad categoriile, voi ce ziceti? Quote
shaggi. Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 @nytro cauta si tu unde foloseste $_GET['test'] si baga ceva, fai un fel de bypasssi in legatura cu acele culori, ia incearca sa inlocuiesti negrul din bk cu 86, 86, 86 si restul sa le lasi cum au fost...(la urma vine inspiratia) Quote
Nytro Posted July 8, 2012 Author Report Posted July 8, 2012 Eu am pus acel $_GET['test'] pentru ca daca nu il puneam, meniul principal NU erau categoriile forumului, ci era acel Activity stream. Prefera cineva acel Activity Stream? Quote
bcman Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Eu am pus acel $_GET['test'] pentru ca daca nu il puneam, meniul principal NU erau categoriile forumului, ci era acel Activity stream. Prefera cineva acel Activity Stream?Lasa cum e acuma ca e bine. Eventual inlocuieste What's new cu acest Activity Stream. Quote
shaggi. Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 @nytro forumul/categoriile e/sunt la forum.php, ceea ce ai tu e la activity.php, deci scoate aia cu test... Quote
Nytro Posted July 8, 2012 Author Report Posted July 8, 2012 Implicit face redirectionare catre activity.php, si eu prefer sa vad categoriile, nu acel stream.In mare parte tema e de vina, dar o pot modifica.Mai astept pareri, si maine seara fac modificarile. Quote
Wubi Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 (edited) Nu merge Filter de la Activity Stream si nu se vad astea,Nici More Activity nu pare sa mearga.Ar fi interesant in loc de vechiul "What`s New?" sa pui Activity Stream, cum e pe vB 4.2. Te acomodezi usor cu el. + ca e mai usor sa iti faci o parere in mare despre tot ce se vorbeste pe forum la momentul respectiv.Alta sugestie, sa pui in navbar chat-ul. Edited July 8, 2012 by Wubi Quote
SilviuSDS Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Deci nici vorba sa lasi acel activity stream ca meniu principal, in cele din urma suntem pe un forum de securitate nu pe facebook. Categoriile sunt cele mai bune, lasa-le asa cum sunt acum. E o vorba: "nu repara ceva ce nu e stricat". Quote
Nytro Posted July 9, 2012 Author Report Posted July 9, 2012 Ok, fac diseara modificarile, sper sa fie posibile fara sa ma complic prea mult. Quote
bcman Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Vezi ca nu merge Member List in tema RST Beta. Quote
Nytro Posted July 9, 2012 Author Report Posted July 9, 2012 Da, pacat ca mi-e lene acum sa fac ceva Quote
bcman Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 (edited) Da, pacat ca mi-e lene acum sa fac ceva Crede-ma: I know that feeling, bro!LE: Mai e o problema la calendar. Ultimul an pe care il poti selecta este 2011.LE: Sunt singurul caruia tema RST BETA nu ii merge deloc?//REZOLVAT. Edited July 12, 2012 by bcman Quote
Nytro Posted July 26, 2012 Author Report Posted July 26, 2012 (edited) Am reparat memberslist-ul: https://rstcenter.com/forum/memberlist.rstHai ca nu a trecut asa mult de cand nu mergea...Edit: Merge si calendarul pana in 2015 acum, aici gj vBulletin... Edited July 26, 2012 by Nytro Quote
Nytro Posted August 4, 2012 Author Report Posted August 4, 2012 V-am pus buton de "Activity" pe tema RST. Daca e vreo problema postati aici. Quote
LegioNRST Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 V-am pus buton de "Activity" pe tema RST. Daca e vreo problema postati aici.Ai v?zut câ?i useri inactivi? Sunt foarte mul?i cu 0 posturi Quote
Nytro Posted August 4, 2012 Author Report Posted August 4, 2012 Decat sa posteze mult si prost, e de preferat sa nu posteze deloc. Quote
slbz_r01 Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Decat sa posteze mult si prost, e de preferat sa nu posteze deloc.Da,dar multi dintre ei au "Last activity= Join date". Quote
Nytro Posted August 10, 2012 Author Report Posted August 10, 2012 Am mai facut (mici) modificari la template:- user profile- show forum leaders- members list- homepage- activity In fine, arata putin mai "clean".Nu va asteptati la prea mult, sunt bug fix-uri, modificari foarte mici, prostii care aratau urat scoase...Ideea e sa postati aici daca sunt probleme, daca se vede ceva urat... Thanks. Quote