Anndry Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 @anndry wtf ? Quit internet !Quit life. E asa greu sa te prinzi cand cineva face misto?
f0rsen Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 @anndry e foarte greu sa iti dai seama dupa cum scrii.Credeam ca am gasit prostul din curtea scolii.In fine bafta la invatat "programele" sa le spargi nasa ca omu de gheata. Nu e chiar asa usor precum pare ca apesi un buton.
sebywarlord Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 @lukas.luci19Daca nu iti convine ce se intampla aici pe forum,iesi in plm afara si numai comenta Nu esti obligat sa stai la noi!
Anndry Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Am scris "/troll off" in postul #21, ma gandeam ca se subintelege. In fine. Bafta si tie!
lukas.luci19 Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 @lukas.luci19Daca nu iti convine ce se intampla aici pe forum,iesi in plm afara si numai comenta Nu esti obligat sa stai la noi!Bai baiatule ,tu asa ai fost educat in plm ! Asa se vb la tine in familie ,asta daca poti numi familie ce ai tu acasa ! Eu am dat o parere,cred ca e tara libera si pot sa imi dau cu parerea ! Si ce plm vb tu asa cu toata lumea ,cn plm esti u ,app ma cac pe tine ! Nu ma intereseaza ca imi dai ban sau nu ,dar cred ca ar fi un forum mai frumos fara injuraturi si caterinci prostesti. Vrei sa il ajuti bn ,n vrei iarasi bine ,nu trb sa stai sa o dai la caterink si injuraturi !
Maximus Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Doamne Doamne, citesc si nu-mi vine sa cred , pana si pe tastatura ai scris DEL ... rad cu lacrimi
gr4ande440 Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Tasteaza 112 si apasa butonu verde si spune-le ca vrei sa spargi un site , te invata ei imediat