cein Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Bun... in acest tutorial va voi invata cum sa scoateti alertele stresante de la windows. ESTE INCERCAT NUMAI PE SP2 ! Stiu ca au ma fost postate alte metoda si eu am mia postat o data dar pentru userii mai neatinti mai postez o data.Intrati in Safe Mode ( F8 ). Dati un search in C:/ cu "wga" . Tot ce gasiti stergeti. Vedeti ca un fisier dll nu merge sters. Il lasati acolo. Dupa aceea mergem in start > run > regedit. Dati un search la wga. La fel si de data asta stergeti tot ce gasiti. dati search din nou ( F3 ) si stergeti pana nu mai gaseste nimic. Succes. Pentru oricene lamurire postati aici ... [small]Tutorial facut de Cein ![/small] Quote
BSA Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 :):) <<== nu m-am putut abtine.O alta solutie:) 1. Lauch Windows Task Manager. 2. End wgatray.exe process in Task Manager. 3. Restart Windows XP in Safe Mode. 4. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32. 5. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32\dllcache. 6. Lauch RegEdit. 7. Browse to the following location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify 8. Delete the folder ‘WgaLogon’ and all its contents 9. Reboot Windows XP.Probabil te referi la WgaLogon.dll.Aveai cateva solutii ca sa stergi si dll-ul ala.Vezi ca acuse un topic asemanator si sub7.Ai fi putut posta acolo. Dezgenuire placuta! Quote
cein Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Mersi... Am dezgenuit deja de mult da Wgalogon.dll acela nu poate fi sters dar nu este nimic. Quote
Guest Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 http://www.9down.com/Windows-Genuine-Advantage-Validation-v1-7-17-0-Crack-8435/ Quote
hfhun Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Uitati si un program care scoate WGA din computer:http://rapidshare.com/files/26672833/remove_wga.rar.html Quote
cein Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Da metode sunt multe de tot.. Dar am vrut sa pun si metoda mea sa vedeti.. Quote
FireZone Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Aceste metode sunt pentru a sterge Windows genuite din PC. Faza-i ca nu mai potzi instala IE7 si WmP 11 daca nu ai acest update instalat in PC.Ca sa pastratzi acest update si pentru ca sa nu va mai apara acel mesaj ca avetzi windows-ul piratat, folositzi acest VBScript :wink: http://rapidshare.com/files/30174868/Gen-XP.rar.htmlPe scrurt: 1) Copiatzi fisierul ChangeVLKey in D ca sa nu va incurcatzi.2)Scrietzi in CMD : D: iar apoi ChangeVLKey.vbs MRX3F-47B9T-2487J-KWKMF-RPWBY3)Acum intratzi in executabilul MGADiag.exe si vetzi observa modificarile.:wink: Quote
7Error Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Sau mai simplu , aveam un programel care doar il deschideai , te ducea spre microsoft , si gata ! Quote
Graphik Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 La mine mesajul de genuine apare daca e activat Automatic updates si win ul isi descarca automat niste srvice pack uri (KB urile alea) insa daca chiar e s faceti update sa folositi optiunea custom si alegeti voi ce sa instaleze (din toata acea lista de KB uri trebuie debifat acela care e denumit ceva de genu "autentification genuine.bla bla" )altfel o sa vedeti stele ...albastre Am incercat la un win cu SP2 la care ii fac si update de pe net si e totul ok ..merge struna fara sa mai fie nevoie de alte crack uri. Quote