user567 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Download : Download Spytector 1.3.7.7z from Sendspace.com - send big files the easy wayPassword : ( ndTl1149riWMHeDc1Q+urwqB/ZqIrGtE9hha6T3J7w== / reverse ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robyyxx Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Ma eu azi de la 12 doar parola aia o deryptez. Am inversato decryptato (cu toate am incercat) inversat-o, am despartito acolo la + tot ce este posibil am facut pana acm. Dar nu reusesc. Mai da un indiciu sau verifica inca o data cryptarea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkish Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 ar trebuii sa dai mai multe detalii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user567 Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 Ma eu azi de la 12 doar parola aia o deryptez. Am inversato decryptato (cu toate am incercat) inversat-o, am despartito acolo la + tot ce este posibil am facut pana acm. Dar nu reusesc. Mai da un indiciu sau verifica inca o data cryptareaINDICIU : Passwordul final pentru dezarhivare e codul serial al keyloggerului deci e tot un cod, care la prima vedere pare sa fie criptat.Oricum sa sti ca SPYTector merita efortul e un keylogger destul de bun si 90% FUD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
connected Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 da, deacord keyloggerul merita, deci baieti, mai faceti cateva evorturi, si daca nu vi se va primi, il postez eu, criptat in ceva mai simplu, deci cei care au mai mult de o 100 posturi, si rep 1, pot sa imi scrie in PM, pentru a primi SPYtectorul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad93 Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 sper ca incercarea asta sa fie cu noroc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robyyxx Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 INDICIU : Passwordul final pentru dezarhivare e codul serial al keyloggerului deci e tot un cod, care la prima vedere pare sa fie criptat.Oricum sa sti ca SPYTector merita efortul e un keylogger destul de bun si 90% FUD.Multumesc acm imi dau seama am crezut ca serialul e alta cryptare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4n73d77 Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 imi puteti spune parola sau sa il criptati ceva mai simplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpliku Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Mersi mult, inca ma chinui sa o desfac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chioara3 Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 (edited) Da mai multe indicii copile, mare branza ai zis reverse si gata poate sa fie cryptata in toate modurile, daca nu dai indicii poti sa te duci cu totu cu keyloggeru. Edited August 6, 2012 by chioara3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-spy_13 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Salut !Ma poate ajuta cineva ? Am cumparat un Keylogger si vreau sa-l ascund intr-un alt fisier astfel incat cand persoana respectiva deschide fisierul sa se instaleze Keylogger-ul si sa-mi trimita mail-uri cu ce scrie persoana respectiva. Nu stiu cum sa fac chestia asta. Deocamdata nu am deschis Keylogger-ul. Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user567 Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Salut !Ma poate ajuta cineva ? Am cumparat un Keylogger si vreau sa-l ascund intr-un alt fisier astfel incat cand persoana respectiva deschide fisierul sa se instaleze Keylogger-ul si sa-mi trimita mail-uri cu ce scrie persoana respectiva. Nu stiu cum sa fac chestia asta. Deocamdata nu am deschis Keylogger-ul. Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.Ai nevoie de programul asta : File Joiner, Exe Joiner, File Binder, Exe Binder, Undetectable Binder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user567 Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Da mai multe indicii copile, mare branza ai zis reverse si gata poate sa fie cryptata in toate modurile, daca nu dai indicii poti sa te duci cu totu cu keyloggeru.Oi fi eu copil "de si nu prea cred" , in schimb tu, nu prea cred ca o duci asa bine cu materia cenusie ! REVERSE are dublu rol acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius++ Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Pare a fi bun keylogger-u asta , dar ... nha eu raman la ale mele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user567 Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Pare a fi bun keylogger-u asta , dar ... nha eu raman la ale mele ce keyloggere folosesti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varux Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Connected, posteaza-l necriptat.Mersi anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
connected Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 zaibali, sincer, aici vad ca cineva vrea sa isi faca piar pe un keylogger.fie, il postez Spytector 1.3.7 full.rarnu uitati de +1 REP. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj3mixxx Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 bindatNoi am zis sa pui password'u necryptat, nu sa pui copia lui injectata cu keylogger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh551 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Nu e "bindat", dar e un Spytector vechi (pe care eu il am din 2010) si detectat. Spytectoru asta a fost postat pe site-uri ca warez-bb.org, e detectat de toti antivirusii.Chiar daca data fisierului e 27.07.2012, e un Spytector facut in 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
connected Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 deci, cine doreste, downloadati spytectorul de pe siteul oficial, si pula cela care mia dat -1 e si downloadeazaversiunea de pe siteul oficial, ok? spytectorul nu lam bindat cu nimic, eu lam gasit anterior pe net...nu sunt de acela care o fac, nu e locul prostilor aici ca sa procedez asa...imi pare rau. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
connected Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 File InfoReport date: 2012-09-01 20:03:52 (GMT 1)File name: spytector-exeFile size: 1354240 bytesMD5 Hash: 5ad62f9e7f4f616ee9546a31a11f7bd6SHA1 Hash: cef96067c0bbe3306d65dae72927a6be6db268f7Detection rate: 7 on 14 (50%) Status: INFECTED DetectionsAsquared - Riskware.Monitor.Win32.Spytector!IKAvast - Win32:Regrun-EQ [Trj]AVG - PSW.Agent.AIFPAvira - BDS/Beastdoor.DT.61BitDefender - ClamAV - Trojan.Keylogger-198Comodo - DrWeb - Fprot - IkarusT3 - not-a-virus:Monitor.Win32.SpytectorPanda - STOPZilla - TrendMicro - TROJ_DELF.SMLVBA32 - Scan report generated byNoVirusThanks.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user567 Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 (edited) zaibali, sincer, aici vad ca cineva vrea sa isi faca piar pe un keylogger.fie, il postez Spytector 1.3.7 full.rarnu uitati de +1 REP.Daca vroiam sa-mi fac piar pe un keylogger nul postam, vroiam doar sal protejez de totzi copii.Si daca nu stiai autorul keylogerului genereaza SUB-urile separat pentru fiecare client .. eu am cumparat de 3 ori aceiasi versiune de keyloger ! daca ai o versiune pe care o vede toti antivirusi stai in banca ta si nu te mai da ratund ca ai tu keylogger. Cine are cunostinte in materie in 3 min decripteaza parola fara probleme.Off : Asa ca LASANNE si duteeeeeeeeeeeeeeeee, de aia nu merge treaba in tara noastra, ca majoritatea au mentalitatea, va bagati in seama aiurea ! Edited September 5, 2012 by user567 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...