TheBlackHatGuy Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 ????? ?????????Se pare ca e si RST pe acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Interesanta aplicatia Dar ma intreb dupa ce caracteristici se fac cercurile mai mari/mici....P.S. Unde l-ai gasit, ca eu nu am dat de el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Interesanta aplicatia Dar ma intreb dupa ce caracteristici se fac cercurile mai mari/mici....P.S. Unde l-ai gasit, ca eu nu am dat de el Mai mult ca sigur ca dupa cat de vizitat e siteul. Eu sunt curios de aranjare. Dupa ce criterii sunt pozitionate siteurile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 ^Ma gandeam la aceeasi chestie, desii uite in cazul lui Microsoft, nu cred ca are acelasi numar de vizite (sau aprox.) ca si IMDB. Iar aranjarea pare oarecum haotica, ca gasesti pe langa site-urile mari si site-uri mici ce nu au legatura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 RST din cate vad este pe langa pastebin, sigur marimea lor este dupa numarul de vizitatori, dar pozitia am impresia ca este dupa cate link-uri sunt puse catre un site, pe RST posibil sa fie mai multe catre pastebin decat youtube.com sa zicem si poate de aia l-a pozitionat langa el. Doar o presupunere, caci am vazut si site-uri pe langa pastebin care nu prea au nici o legatura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 RST din cate vad este pe langa pastebin, sigur marimea lor este dupa numarul de vizitatori, dar pozitia am impresia ca este dupa cate link-uri sunt puse catre un site, pe RST posibil sa fie mai multe catre pastebin decat youtube.com sa zicem si poate de aia l-a pozitionat langa el. Doar o presupunere, caci am vazut si site-uri pe langa pastebin care nu prea au nici o legatura.S-ar putea sa ai dreptate, ca pe langa google.ro sunt numai site-uri romanesti, deci clar site-urile care au legaturi prin link-uri sau se ajunge la ele dintr-un altul, sunt alaturate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...