Moderators Dragos Posted August 25, 2012 Moderators Report Posted August 25, 2012 Voi vedeti ca nu o sa mai fie aceeasi mufa pentru cablul de date? Asta in cazul in care telefonul din imagine e chiar iphone 5. Quote
kNigHt Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 La ce-au fost apple primii ma? La touchpad? La tableta? Imediat imi spuneti ca daca nu exista Apple nu ar fi existat acuma mere-n piata. Absolut tot ce-au facut ei (ma refer la tehnologii hardware, nu os-ul lor) a fost creeat anterior. Tot ce-au facut ei a fost sa le puna intr-un ambalaj stralucitor sa-i provoace hipsterului orgasm. Dupa parerea mea Apple e o companie de marketing, abia pe locul doi una de hardware engineering. Quote
co4ie Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 @kNigHtSi tine cont ca pana acum cateva luni +70% din hardware-ul din orice device Apple era facut si livrat de Samsung ... de la touchscreen la ram procesor si camera foto !! Parerea mea e ca , cei care sunt militanti pentru Apple ori sunt prea ignoranti pentru a vedea adevarul ... ori sunt prea prosti ca sa`si dea seama ca sunt dusi de nas!! (poate mai exista si o mica parte 0.000001% care chiar stiu tot si chiar le place ce vad/au dar acestia tac) Quote
Starker Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 (edited) Cautati si vedeti ca prima tableta a fost facuta de Microsoft ! Nu stiu sa va spun nimic de functiile de soft sau hardware, dar ideea de tableta a lor a fost ! Apple cum s-a mai zis si mai sus e companie de marketing, au avut bulan sa cumpere niste vedete produsele lor si acum boom ! Toti vor ce au vedetele ! De aceea si pretul e fantastic de mare ! Hardware-ul e vai si amar in comparatie cu altceva la pret mult mai mic ! Sunt niste cacati apple... tot se cearta cu samsung si google, dar samsung le da hardware-ul iar Google le da pana si Google voice search pe iOS. Vreti sa vorbim si de patente de idei? Cine a avut primul bara de notificari? Toti si-au pus cu diverse lucruri bara de notificari pe iphone. De ce? Pentru ca e geniala ! Edited August 25, 2012 by Starker Quote