Jump to content
Guest Nemessis

Polonic is back

Recommended Posts

Te lipesc de un perete rece si te sarut pe gat pentru ca vreau sa te simt cum tremuri de placere. Vreau sa-mi infig limba in pizda ta, sa te simt cum explodezi de placere, sa te simt cum ma tragi de par innebunita, cerandu-mi sa nu ma opresc niciodata ... vreau sa te arunc pe podea si sa te fut pana bat vecinii in teava speriati

Scuze ca ma bag peste threadul asta minunat, dar asta nu e HORNY FORUM.

Eu nu as fi de acord sa apara astfel de mizerii aici sau in google. Daca se permit chestiile de genul, or sa inceapa toti.

Edited by aelius
Link to comment
Share on other sites

o fi plictiseala la pro tv sau realitatea fara emisiuni si stiri inspirate din conversatiile mele pe mess?

Stricata mea preferata, show me love in gatzii tai!!!

Si cine plm se uita pe canalele alea plictisitoare? Kanal D rulz!!!

Si lasa tv`ul mai incet ca mai aveai putin si imi stricai microfoanele azi dimi cu emisiunea pulii, aia cu "Mireasa pentru fiul meu"

Link to comment
Share on other sites

Trageti la mizerie frate ... eu propun sa mutam rstcenter com pe porncenter com

@J: Nu stiu de ce aveam impresia ca nu esti mascul. Urat vocabular ai.

Atata timp cat tinem mizeria pe forum si inregistrarea este deschisa, oricine isi poate face oricate usere doreste iar rahatul nu o sa se termine niciodata. Daca ati termina cu vocabularul ala, am schimba putin regulile si am curata forumul de mizerie ati vedea ca ar veni si alt fel de utilizatori aici.

Daca voi injurati si deschideti topicuri dedicate, o sa isi faca usere la nesfarsit si nimeni nu se va mai uita la alte threaduri folositoare, ca asa e specia asta, romanul.

//edit:

@J: daca nu respecti faptul ca sunt admin aici si ca am ocolit butonul de ban, ar trebui sa iei in vedere faptul ca poate sunt mai mare decat tine cu cel putin 10 ani.

Merci.

Edited by aelius
Link to comment
Share on other sites

Tex are dreptate,mai mult bun simt si un limbaj mai putin vulgar n-ar strica;nu sunt impotriva injuraturilor,mai mult ca mine nu cred ca injura nimeni din toata lumea asta,dar una e sa injuri intre prieteni si la caterinca,si alta e sa fii neam prost si needucat;se vede clar ca polonic este labila emotional si are mari probleme psihice,de fapt cred ca ar iesi nebuna de-a binelea dupa un control amanuntit,de aceea nu cred ca un om normal ar trebui sa-si bata joc de asemenea cazuri care au nevoie de tratament si injectii

Link to comment
Share on other sites

una e sa zici de altul ca e bolnav psihic si alta e sa iti dai seama ca tu esti mai bolnav ca el de o mie de ori.asa e cand prostia nu doare.

sper ca am scapat de keylogger.poate intr-o zi o sa curete cineva netul de mizeria numita rst si pe voi o sa va vad unde va e locul,la puscarie.daca tinkode a fost arestat, nu vad de ce nu ati fi si voi arestati pentru ce faceti.cat de nemernic trebuie sa fii sa instalezi un keylogger in PCul cuiva si apoi sa ii incalci dreptul la viata privata si la intimitate....:-Q

Edited by f.ku
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...