daNNy.bv Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 @mengele nu e nevoie de dublu post ce zici de dumbteacher ca si domeniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 @danny - suna bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
cronix Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Dupa o mica cautare pe google,el mi-a sugerat urmatoarea adresa : Petre Paulina | Practicanta de anal | Telefon: 0238727209Hahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Dupa o mica cautare pe google,el mi-a sugerat urmatoarea adresa : Petre Paulina | Practicanta de anal | Telefon: 0238727209HahahahahaWtf? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 hahahahaha, polonic da noi intelesuri cuvantului "retardat"@CERT : un caz care merita toata atentia voastra: Acum 2 - 3 zile navigand pe redtube, am primit un pop-up care imi spunea CLAR ca am castigat un iPad 3, nici pana in ziua de astazi nu am primit nici un detaliu despre livrarea acestuia! Va rog sa luati masuri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinguinulturbat Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) Elevilor, va rog sa ii acordati un calificativ "generos" Profesor Petre Paulina - profesor Engleza//hint conturile se fac fara captcha. Edited August 12, 2012 by pinguinulturbat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyken Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) "Cand stapanesti pulocu' si viteza de sine, atunci o vei putea satisface pe polonica asta" - Iata filosofia de viata a celei mai disperate femeie din Romania. Edited August 12, 2012 by Sheyken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyken Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) "De cand sotul meu da ca in? oala cu sarmale, parul meu e mai CLEIOS" Edited August 12, 2012 by Sheyken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Mergem prin Buzau sa punem stickere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Mancati-as,asta nu era nevasta lu' Ahead? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecore Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) ) veniti in Buzau sa va rupeti masinile prin gropile si stalpii de aici. rupere placuta.eu sunt foarte intreaga la minte, lucru care nu se poate afirma si despre unii din voi. cei care se simt or sa comenteze imediat.in loc sa va faceti un prieten, va faceti un dusman.The IP Address is: 92.85.135.208The host name is: 92.85.135.208 Edited August 12, 2012 by thecore Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanul Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 "Ce va mai face motocicleta?Sunteti eficace si im placeti!Se reflecta in notele pe care le-am dat!" , comentariu pe Profesor Petre Paulina - profesor EnglezaIn legatura cu ea.. boss. Nu merge, sa mergeti sa o caftiti. Tanti aia se joaca cu mintea si cu nervii vostrii. Cand intra aici si deschide topic sigur zice "Intru sa ii enervez iarasi pe fraierii aia". Nu vreau sa intelegeti gresit, nu tin cu ea. Dar inafara de, sa intrati pe fb-u ei, sa postati poze nasoale. Daca aveti vreo vulnerabilitate la vreun ziar din buzau, sa o faceti de toata minunea. Sa ii puneti ceva in posta.. Nu prea aveti ce face. OMG, it's a women. Nu o puteti brutaliza... (sau.. puteti ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Daca vrea ca numele ei sa dispara de pe forum ... sa se marite!!!Probabil pe alta planeta ca pe asta sigur nu are sanse la ce fatzau are......apropo e baiat sau fata ca din poza aia nu imi dau seama?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Viitorul ei sot Râm? - Wikipedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Nu stiu daca a mai fost postat: zJAzzNzOBMZyyAAB0zhZcg=5cgcTcg=5yOADyAzOBNBOBMZU38ymcg=5yOADyAzOBM7OBNCSfS2OBMZgAJKJ0znaAzYA00zbybzbBJY6vb2OBMZSAAQZA0zbybzbBJQFwS2OBMZSAAQZA0zbybzbBJC6wSzbBWZ6cuz5BgA+3+KkcgCZcg=5Bg=5Bgq2cgZZA+Akw8w6ERzdyg7bBd/xBMqbBTNGGILA"Decat sa-ti mangai mutra aia dezordonata...mai bine fut o carcasa de vaca stricata sub apa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 S-ar potrivi de minune cu http://imageshack.us/photo/my-images/13/t4vxj.jpg/She should immediately start harrasing him.ps: bag pula, rezolva?i odat? problema aia cu tag-ul image! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanWDK Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Ok , am inca 2 ipoteze :1. Polonic e profesoara doar cu numele , nefututa de ani de zile , cerseste inca in fata Postei Romane ca sa isi poata plati Curentul si internetul sa poata faca baie cu pulile servite de noi [ Apatermul a majorat taxele si deh , mai bine face baie cu puli decat baie cu apa rece , e Piele-Pe-Piele ,avantaj ea ].2. Polonic o fi chiar Oana Zavoranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
incentrulatentiei Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) n-am mai ras asa de mult de vreo cateva zile.ati innebunit. am iar topic dedicat.sper sa se autosesizeze vreo institutie si sa va treziti ca nu mai aveti nici site nici bani, dupa plata amenzilor.The IP Address is: 92.85.135.208The host name is: 92.85.135.208 Edited August 13, 2012 by MrRip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted August 12, 2012 Moderators Report Share Posted August 12, 2012 n-am mai ras asa de mult de vreo cateva zile.ati innebunit. am iar topic dedicat.http://byspecialrequest.files.wordpress.com/2011/08/implied-facepalm1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkyAngel Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 ?i tocmai de asta merit? închis topicul. tocmai asta caut? nefututa asta`: aten?ie ! la "munca" î?i bat copii pula de ea, ?i caut? ?i ea un moment de aten?ie online`.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
incentrulatentiei Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 chiar mi-am amintit ca am niste corigenti care ma asteapta rugandu-se la Dumnezeu sa nu ii las repetenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3Oh Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) n-am mai ras asa de mult de vreo cateva zile.ati innebunit. am iar topic dedicat.sper sa se autosesizeze vreo institutie si sa va treziti ca nu mai aveti nici site nici bani, dupa plata amenzilor.J3t fa! Nu`ti mai fa conturi aiurea pe acest site! Intelege ca NU ESTI BINE VENITA! Persoanele de gen FEMININ nu prea sunt bine venite! Animalele nici atat!!! Edited August 13, 2012 by n3Oh Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanWDK Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Polonic , iti urez un sincer "Imi urc pula pe mormantul ma-tii" si tie si tot neamului tau de inapti cacati la cur cu palarie pe spate.Nu ai , n-ai avut si nici nu vei avea ce sa ne faci.Ne poti suge si tu , si ma-ta aia proasta care te-a nascut , cel mai probabil din greseala ,si toata LEGEA SI CONSTITUTIA ta de cacat.Iti pui poze pe forum, ITI FACI BLOG [ Deja 70%+ detalii personale dezvaluite pe internet ] si tot tu in mortii ma-tii de retardata vii si te motai pe aici cu a ta pizda plina de paduchi ?Ehe , pai in acest caz invit tot forumul sa-si bage pula in ma-ta si in toata rasa ma-tii si sa arunce toate Polonicele la gunoi ,,asa poate avem o sansa sa-ti stergem existenta pe aceasta planeta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
incentrulatentiei Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) nu sunteti buni de altceva decat sa jigniti si sa creati probleme. sunteti crescuti in pestera, niste marlani necivilizati. pacat ca exista asemenea specimene pe pamant.va faceti singuri de ras. Edited August 12, 2012 by incentrulatentiei Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkyAngel Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 ce goluri interesante au fost ieri la barce-dinamo// oare plou? mâine? Link to comment Share on other sites More sharing options...