Guest Nemessis Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Doar ca sa iti faci cuie in ei. Si sa nu te duci la Costinesti ca toti taranii si moldovenii. Quote
blackboy-1337- Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Îi greu cu iarba asta. )))) Quote
inteleptul Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Doar ca sa iti faci cuie in ei. Si sa nu te duci la Costinesti ca toti taranii si moldovenii.Care este povestea? Astfel nu postai tu fara sa fii muscat. Quote
fulminator Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 E simpla. Baiatu' s-a dus la Costinesti sa se distreze. Nu a mers. Quote
Robert1995 Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Eu nu am mai fost la mare de 3 ani.Am mai mers poate 1 data sau de 2 ori la ceva plaja pe unde am umblat.Nici la strand nu-mi place sa merg, si acolo e lafel, tarani sau cocalari, moldoveni ? depinde de regiune. Quote
Guest Nemessis Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Nu am mai fost in Costinesti din 2001 Quote
fulminator Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Nu am mai fost in Costinesti din 2001Inteleg. Pai atunci e doar: Quote
io.kent Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 (edited) daca ar fi, un SAC de bani, si unul de OMENIE, ceai alege? nam fost in viata mea la mare in romania, acolo teai dus, pana iti aprinzi o tigara ai ramas fara card, telefon, sau eu mai stiu ce, asa ca daca ai bani te poti distra si in alta parte mai bine ca la mare!edit// stickywox mai bine merg la coasa sau la padure, decat sa merg la costinesti:)) si nu evorba de bani, e vorba ca-s multi ce fura, trebuie sa stai la plaja cu frica, mai bine stai cu topurul langa tine, ca asa nu vine:)) Edited August 22, 2012 by io.kent Quote
jetus Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 fa un post pe blog cu toata povestea :> sa ne amuzam si noi Quote
MirifiCu Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 fa un post pe blog cu toata povestea :> sa ne amuzam si noiCare blog? Ca parca era ceva in genu` hackersblog.org apoi a fost transformat in blog.*rstcenter.*com, dar cand a plecat Nemessis n-a mai avut cine sa scrie pe el si cred ca a fost inchis. Ce mai savuram articolele alea... a si mai era un blog... ceva nemessis.domeniu.ro/com/etc dar si ala tin minte ca a fost inchis. Stii ceva ce nu stiu eu? Mai exista un blog ceva? Quote
kozy Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 (edited) Eu, Varanu, dorm !Off topic : are cineva niste conturi de youtube ? Edited August 22, 2012 by kozy Quote
fimoza85 Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Parerea mea este ca in Costinesti e cel mai fain, adica acolo e cei mai multi tineri, dar sunt si multi tarani, asta e adevaru, in Costinesti m-am obisnuit si acolo am sa merg mereuNu am mai fost in Costinesti din 2001 Quote
dicksi Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 (edited) ah costinesti si ce moldovence la nudisti:)),mda sunt moldovean din nou:D ce puii mei n-o mers tripu:Ptre s dedic Edited August 22, 2012 by dicksi Quote
pyth0n3 Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 (edited) Problema e ca nu mai ai unde sa te duci si acesti tarani au schimbat fluxul in societate pe plan international.Cel putin 99% de imigranti din romania tot tarani sunt.Taranul tace si face orice de aceea spre exemplu cu ani in urma cand au dat legi pentru a legaliza clandestinii doar taranii au beneficiat de ele.Acum sa nu va bucurati toti cei care locuiti printrun oarecare oras de faptul ca am pomenit cuvantul taran deoarece e probabil ca un procent mare de tarani tot de la oras sa vina si faptul ca orasul vostru este foarte mare si dezvoltat nu schimba conceptul de taran.Un oras dezvoltat de catre tarani e un oras plin de tarani oricare ar fi el si oriunde ar fi.Asadar avem cluburi pline de tarani , litorale pline de tarani si tarani care ruleaza in masini de lux.Acum careva se mai intreaba , mai exissta un loc in lume unde nu voi da de tarani.Probabil intrun club KKK sau intrun stat unde viza ti-o pune dupa ce iti scaneaza cu atentie fata si te pune sa faci un oarecare test pentru a dovedi ca nu esti si tu un taran.Marile companii angajeaza doar tarani , le pune pe fata o pereche de ochelari de cal si taranul merge drept inainte fara sa isi exprime vreo parere.Ordinul stapanului este sfant iar taranul nu va obiecata niciodata, luand asadar salarul de la sfarsitul lunii cu care va merge fericit cateva zile spre Costinesti alaturi de alti tarani.O data ce taranul adminra litoralul crede ca a ajuns direct in "taran paradis".Anul acesta taranii au facut cozi la intrare in romania deoarece numarul lor a depasit numarul de locuri disponibile pentru autostrazile puse la dispozitie.Cel putin pot spune ca in luna august au reusit sa stau putin mai linistit deoarece am vazut mai putini tarani pe strada , toti fiind plecati spre litoralurile romanesti si nici daca mi-ati fi oferit o suma imensa de bani nu as sta nici macar o zi pe plaja si as refuza oricare litoral sau piscina deoarece e plin de tarani.Acum spre sfarsitul lunii august taranul isi face iar valizele , paraseste litoralul si se intoarce la munca in strainatate, asadar am decis sa plec in vacanta la inceputul lunii septembrie cu ocazia intoarcerii taranilor la locul de munca. Edited August 23, 2012 by pyth0n3 Quote
inteleptul Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 Cum plm este posibil asa ceva, litorarul romanesc de rahat. Cola la toata familia Quote
shaggi. Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 (edited) Cum plm este posibil asa ceva, litorarul romanesc de rahat. Cola la toata familiafrate, sa nu-mi zici ca n-ai baut niciodata cu altcineva cola sau orice alt suc la 2 L direct din sticla, e imposibil... Dar la faza cu datul cu suc pe piele e penal, no comment, idiotenia intrece limita.LE: Eu stau la tara si sunt mandru de asta, puteti sa-mi ziceti taran sau cum vreti voi dar cand vine vorba de comportamentul in societate nu o sa fac niciodata asa^ ceva Edited August 23, 2012 by shaggi. Quote
Nokia94 Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 Cum plm este posibil asa ceva, litorarul romanesc de rahat. Cola la toata familiaCum plm sa te dai pe corp cu cola in loc de crema? Doar in RROMania vezi asa ceva. Quote
black_death_c4t Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 Problema e ca nu mai ai unde sa te duci si acesti tarani au schimbat fluxul in societate pe plan international.Cel putin 99% de imigranti din romania tot tarani sunt.Taranul tace si face orice de aceea spre exemplu cu ani in urma cand au dat legi pentru a legaliza clandestinii doar taranii au beneficiat de ele.Acum sa nu va bucurati toti cei care locuiti printrun oarecare oras de faptul ca am pomenit cuvantul taran deoarece e probabil ca un procent mare de tarani tot de la oras sa vina si faptul ca orasul vostru este foarte mare si dezvoltat nu schimba conceptul de taran.Un oras dezvoltat de catre tarani e un oras plin de tarani oricare ar fi el si oriunde ar fi.Asadar avem cluburi pline de tarani , litorale pline de tarani si tarani care ruleaza in masini de lux.Acum careva se mai intreaba , mai exissta un loc in lume unde nu voi da de tarani.Probabil intrun club KKK sau intrun stat unde viza ti-o pune dupa ce iti scaneaza cu atentie fata si te pune sa faci un oarecare test pentru a dovedi ca nu esti si tu un taran.Marile companii angajeaza doar tarani , le pune pe fata o pereche de ochelari de cal si taranul merge drept inainte fara sa isi exprime vreo parere.Ordinul stapanului este sfant iar taranul nu va obiecata niciodata, luand asadar salarul de la sfarsitul lunii cu care va merge fericit cateva zile spre Costinesti alaturi de alti tarani.O data ce taranul adminra litoralul crede ca a ajuns direct in "taran paradis".Anul acesta taranii au facut cozi la intrare in romania deoarece numarul lor a depasit numarul de locuri disponibile pentru autostrazile puse la dispozitie.Cel putin pot spune ca in luna august au reusit sa stau putin mai linistit deoarece am vazut mai putini tarani pe strada , toti fiind plecati spre litoralurile romanesti si nici daca mi-ati fi oferit o suma imensa de bani nu as sta nici macar o zi pe plaja si as refuza oricare litoral sau piscina deoarece e plin de tarani.Acum spre sfarsitul lunii august taranul isi face iar valizele , paraseste litoralul si se intoarce la munca in strainatate, asadar am decis sa plec in vacanta la inceputul lunii septembrie cu ocazia intoarcerii taranilor la locul de munca.de ce niciodata nu poti sa dai un raspuns simplu si cat se poate de scurt ?imi creste barba daca stau sa-ti citesc posturile Quote
inteleptul Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 (edited) frate, sa nu-mi zici ca n-ai baut niciodata cu altcineva cola sau orice alt suc la 2 L direct din sticla, e imposibil... Dar la faza cu datul cu suc pe piele e penal, no comment, idiotenia intrece limita.LE: Eu stau la tara si sunt mandru de asta, puteti sa-mi ziceti taran sau cum vreti voi dar cand vine vorba de comportamentul in societate nu o sa fac niciodata asa^ cevaNu, n-am baut! Cat despre bautul pe strada, apa plata la 0,5 si suc doar la doza 330 ml. Nu am sa merg cu bidonul dupa mine. Sau sahorma si alte prostii, pe strada ? nu nici gand. Mai bine mananc un mar. Si eu tot la tara stau, dar aici este vorba de comportamentul in societate. Edited August 23, 2012 by inteleptul Quote
pyth0n3 Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 (edited) @black_death_c4t cate cuvinte scoti din gura intro zi?Considera faptul ca eu nu vorbesc inafara de cat reusesc sa scriu pentru ca nu am cu cine (e plin de tarani ratati) .Incearca sa nu vorbesti mai mult de 2 zile si reprezinta intrun topic ceea ce ai fi vrut sa spui. Edited August 23, 2012 by pyth0n3 Quote
edutu20 Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 Daca oamenii din acel videoclip erau miliardari in euro, erau considerati drept excentrici si probabil urma o noua moda bazata pe acea intamplare!pentru asta sunt buni banii neme. Quote
mattias Posted August 23, 2012 Report Posted August 23, 2012 Banii sunt buni pentru a da sclavilor ideea ca sunt liberi.Si eu am baut dintr-o sticla cu mai multi, degeaba spuneti ca nu veti face niciodata ceva pentru ca odata ce esti intr-un grup comportamentul tau se schimba si faci unele lucruri pe care daca ai fi singur nu le-ai face.Ce am observat eu la clipul ala este ca baiatul are sanii >= cu ai fetei Cat despre societate si regulile ei:Slavery is long gone, most people think. Just because the chains don't ring anymore as we walk, it doesn't mean they disappeared. It's just that today chains have been more subtle and harder to perceive. The society, through its members, or mass-media, or tv networks, books, religion, banking system and it's loans, and so on, EVERYTHING is keeping us bonded to these chains we hate so much. By telling us how we should behave in certain conditions because that's "normal", by feeding us distorted information aimed to harden the concept of "normal" and "what we should do", by creating fake needs, desires and dreams we become addicted to the society and less aware of our real selves. Quote