Jump to content
FarSe

Site-uri de webhosting

Recommended Posts

Iti recomand sa ramai acolo. Este un pret ok pentru ce ofera. In Ro nu gasesti ceva mai bun la pretul acela sau mai mic. Incearca mxhost.ro totusi, daca vrei, stiu ca sunt ok oamenii.

//edit: Sa nu iei la hostway nici pe moca, aia au salahori angajati ca sysadmini :)))

Edited by aelius
Link to comment
Share on other sites

Ori ramai acolo, ori cauti un alt host dar tot in afara pe baza de review-uri. De hostingul oferit in Romania m-am convins si am renuntat la el cu toate ca mai aveam ceva luni platite in avans: sysadmini incompetenti, suport tehnic de rahat.

Singurii din tara cu care am colaborat ok sunt cei de la host-vision(din punct de vedere al suportului tehnic), iar cei mai slabi au fost de departe cei de la ssnet care aveau shell-uri pe vreo 5-6 site-uri + posibilitatea sa se vada continutul tuturor fisierelor(clear text) hostate pe acel server (vreo 150 de site-uri parca aveau), iar dupa ce am dat report s-au rezumat doar la a inchide acel cont si a sterge fisierele(asta dupa 3 zile in care n-au facut absolut nimic). De asemenea suportul tehnic o suge ca la carte.

Am auzit lucruri bune si despre hostway(s-ar putea sa te bata preturile si acolo), dar si despre xservers(nu le-am incercat inca).

Momentan am hosting de la hostgator(luat pe 2 sau 3 ani parca) si sunt multumit aproape pe deplin. Singura problema la ei(sau la mine) e atunci cand editez un fisier direct prin clientul de ftp sau cand fac upload/download de fisiere (merge destul de greu); in schimb am shell access, ceea ce e un + si pot rezolva eventualele probleme destul de repede.

Link to comment
Share on other sites

Te sfatui totusi sa iti iai hosting din strainatate, caut si eu hosting bun, pana acum dintre toate companiile recomandate, hetzner.de pare sa fie cel mai bun, serviciile sunt de calitate si preturile foarte ok insa si regulile sunt stricte, e doar pentru proiecte "albe" adica no porn and copyrighted stuff, daca te prind cu asa ceva, e vai de tine, un lucru doar nu imi place, trebuie sa la trimiti o poza de a ta tinand card-ul de credit cu care achiti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...