Moderators Dragos Posted September 2, 2012 Moderators Report Posted September 2, 2012 https://www.dragosgaftoneanu.com/problema-cu-structura-anului-scolar.dg Quote
jetus Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Plm...... "scurtând vacan?a de prim?var?." Aha......din prostia lor sa recuperez eu Quote
totti93 Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Sunt foarte inventivi astia din Ministerul Educatiei. Inventeaza tot feluri de chestii inutile...E o tampenie tot. Anul trecut s-au dat testele acelea la inceputul anului pentru care ne-am pregatit 2 saptamani. Ce rost aveau acele teste in p*la mea? Eu stiam ca nu vor avea nici-un rezultat, asa ca am intrat la teste ca sa nu spuna ca n-am fost acolo si am iesit dupa 5 minute. Au spus ca vom da un test si la sfarsitul anului, de atunci tot il dau...Bine ca am scapat de liceu (desi am umblat mai mult langa), am luat BAC-ul si am intrat la facultate. Oricum ma voi reintoarce sa bantui un pic p-acolo. Quote
UnUser Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Sunt foarte inventivi astia din Ministerul Educatiei. Inventeaza tot feluri de chestii inutile...E o tampenie tot. Anul trecut s-au dat testele acelea la inceputul anului pentru care ne-am pregatit 2 saptamani. Ce rost aveau acele teste in p*la mea? Eu stiam ca nu vor avea nici-un rezultat, asa ca am intrat la teste ca sa nu spuna ca n-am fost acolo si am iesit dupa 5 minute. Au spus ca vom da un test si la sfarsitul anului, de atunci tot il dau...Bine ca am scapat de liceu (desi am umblat mai mult langa), am luat BAC-ul si am intrat la facultate. Oricum ma voi reintoarce sa bantui un pic p-acolo.Unde esti la facultate ? Quote