Florin2boss Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 cumpar urgent 2 coduri de reincarcare cosmote de 5euro.plata o fac prin paypal 10euro Quote
Ciresel21 Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 ahaha:))))) fii serios ) 10 euro = aprox 44 lei, o cartela cu 5 euro credit costa pana in 30 lei, 30x2=60 lei, cine crezi ca e fraier sa iti dea 2 coduri a cate 5 euro, pentru 10 euro paypal!? Quote
sicilianul Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Daca vrei 10 euro bucata. Discutam pe PM Quote
Florin2boss Posted September 6, 2012 Author Report Posted September 6, 2012 cod 6euro cosm pentru 10 euro pp urgent astept pm Quote
bbnseville Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 paypal e nasol, un mod sau cineva trusted garanteaza pentru el? ii pot da codul dar poate cere banii inapoi de la paypal. un vot de incredere din partea cuiva pentru florin2boss va rog Quote
encrypted Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 da garantez eu pt el ca am avut o tranzactie ok cu el. Quote
Florin2boss Posted September 6, 2012 Author Report Posted September 6, 2012 topic inchis..tranzactie reusita Quote
bbnseville Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 tranzactia nu este intocmai reusita. ba chiar e plina de nereusite. prima oara nu a reusit sa faca plata cu paypal dupa cum a promis, l-am inteles, apoi a zis ca imi da pe cod mai multe rdpuri printre care neaparat unele cu admin right, din nou nu am reusit sa gasesc un admin apoi nu am reusit sa ma conectez pe majoritatea (90% erau down), a mai dat ceva la schimb, sa le zicem smtp-uri si iar nu am reusit sa trimit vreun mail cu nici unul dintre ele. Mi-a luat cateva zile de incercari tot sperand ca o sa reusesc ceva insa cum am zis, numai nereusite. NU recomand sa va angajati in schimburi sau orice fel de trade cu acest individ, nu este serios si nu are nici un skill... Quote
tornada Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 tu esti de vina....nu trebuia sa incepi sa faci schimbul pana nu vedea un moderator sau cineva cu un comentariu pozitiv pentru el! Quote
SilviuSDS Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Prostia ta bbnseville, cum ai incredere intr-un tip cu foarte putine posturi, probabil majoritatea junk. Quote
bbnseville Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Nu ma plang pentru un cod de 6 euro, am postat ca sa arat si altora ce fel de (p)om este. A primit un vot de incredere, iar in privinta posturilor putine... de mine ce sa mai zic? Quote
tornada Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Nu e vorba ca te plangi dar uite asa se inchide iar RST MARKET,din cauza unor oameni ca el. Quote
sTrEs Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 eu unu as lasa deschis rst market numai pt vechii vanzatori cu feedback si as face inca o rubrica de trusted, numai asa am putea scapa de jegosii astia care se bucura la 20 ron Quote
c0d3r64 Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Daca aveti de facut tranzactii prin paypal, va ajut eu, lasati pm ca am multa experienta in tranzactii pe paypal si cu paysafecarduri. Quote
Guest Kovalski Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 (edited) ^Ce darnic esti tu.Tu esti ala cu "Toate femeile sa apeleze la mine" ?1. Marketul ramane deschis2. E problema voastra cu cine faceti "afaceri"3. Aveti un thread special pentru reclamatii si plangeri in ceea ce privesc tepele.4. Orice alta plangere postata oriunde altundeva in afara de acel thread se va pedepsi cu ban sau warn dupa caz. Edited September 10, 2012 by ps-axl Quote
Florin2boss Posted September 11, 2012 Author Report Posted September 11, 2012 ce masa se tot plange ma ala...vine dupa 5zile..cu reclamatie din asta de 2bani..iam dat conturi iam dat ce vrut..parca ar fi un copil mic..si in plus ce nelamurire are sa-mi spuna privat..nu sa faca reclame de prost gust Quote