sTrEs Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Am si eu o mica, mare problema, am incercat sa instalez ubuntu direct pe tel cu aplicatia de pe google play si oha, imi cere access de root, am luat un soft oneclick super user, nimic..ce pot face sa imi instalez si eu un kernel de linux ? Care aveti destula experienta un mic ajutor va rog. Quote
Sim Master Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Sunt multe kerneluri, mai ales pentru galaxy s. Daca vrei unu simplu fara prea multe modificari incearca clockworkmod. Il descarci si il instalezi cu programul odin. Uita-te peste tutorialul asta. S-ar putea sa fie nevoie sa descarci din alta parte clockworkmod compatibil cu versiunea androidului tau in caz ca nu e la fel ca in tutorial, dar instalarea e aceeasi. Quote
dicksi Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 vinde-l si ia-ti S2 sau S3 instalezi SiyahKernel (Linux 3.0.15) SiyahKernel for S2 & S3 | "One kernel to rule them all" si ai mai nou dual boot cu alt rom la alegere Quote
sicilianul Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Dar telefonul il ai root-at ? Quote
sTrEs Posted September 17, 2012 Author Report Posted September 17, 2012 Dar telefonul il ai root-at ? am tot incercat, dar degeaba, nu inteleg ce mortii lui are, ma aduce la exasperare. Quote
Sim Master Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Spune ce ai incercat ca sa vedem unde ai gresit sau ce ai uitat sa faci. Quote