toica Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Salut ,cu ce pot decripta hash-urile trimise de hc stealer in logs , deci am id persoanei X si imi apare hashu asa eJxjZGBguNAz9z6j6EXBniqGA/6Hpr9mBIpJH5GTsrqV4rM9Nv cum fac sa il decriptez sau cum ma loghez pe id lui cu hashu asta? sunt bot , no offence. Quote
sebywarlord Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Nu ai cum ,pentru ca nu este hashul complet ,Y!m iti salveaza doar o parte din ets in registrii deci e inutil! Quote
Sim Master Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Ets il bagi in registry, in HKCU\Software\Yahoo!\Pager, intr-un key cu numele ETS alaturi de un alt key cu numele "Yahoo! User ID" care contine id-ul ce corespunde ets-ului. Quote
CristianRoflmao Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Ets il bagi in registry, in HKCU\Software\Yahoo!\Pager, intr-un key cu numele ETS alaturi de un alt key cu numele "Yahoo! User ID" care contine id-ul ce corespunde ets-ului.Nu ai cum ,pentru ca nu este hashul complet ,Y!m iti salveaza doar o parte din ets in registrii deci e inutil!Daca e ETS de la hc stealer te futi in el,e inutil dupa cum spune seby. Quote
Moderators Dragos Posted September 9, 2012 Moderators Report Posted September 9, 2012 (edited) ETS-ul e o suma intre nume, parola si varianta de mess. Nu ai cum sa o decriptezi, doar sa o folosesti sa te loghezi pe mail din messenger. Edited September 9, 2012 by Dragos Quote
toica Posted September 10, 2012 Author Report Posted September 10, 2012 Ok , va multumesc , dar cum fac sa ma loghez cu acel "ets" ? Quote
MARIUSCS Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Nu ai cum ,pentru ca nu este hashul complet ,Y!m iti salveaza doar o parte din ets in registrii deci e inutil!Cred ca iti bati joc de noi...sau citesti doar ceea ce vrei tu? Quote
Moderators Dragos Posted September 10, 2012 Moderators Report Posted September 10, 2012 Ok , va multumesc , dar cum fac sa ma loghez cu acel "ets" ?Deschizi registrii (apesi simultan de la tastatura butonul pe care e logoul de windows si tasta R si scrii regedit). In registrii te duci pe ramura KEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager. Inainte sa faci asta, logheaza-te pe messenger si bifeaza Remember my ID & password ca sa ai deja inserate valorile in registrii pentru ca doar sa le modifici. Aici trebuie sa modifici doua valori: ETS si Yahoo! User ID cu valorile pe care le vrei. Ca sa modifici dai dublu click pe una din cele doua valori care trebuie sa le modifici si schimbi valoarea campului Value data. Quote
Wav3 Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 (edited) Pentru logare : Yahoo! Login Using ETS.rarPassword : crownsoft Edited September 10, 2012 by Wav3 girlshare a luat-o razna Quote
styr0 Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Pentru logare : Yahoo! Login Using ETS.rarPassword : crownsoftla mine nu merge imi apare doar id parola nu apare si am bifat remember password. Quote
toica Posted September 10, 2012 Author Report Posted September 10, 2012 Va multumesc , o sa incerc dupa ce fac un dush ca acum am venit de la munca , multumesc frumos ca ma ajutati. Quote
toica Posted September 10, 2012 Author Report Posted September 10, 2012 deci ma conectez pe id meu si bifez remember ,ma deconectez , intru in registrii , modific id si pass , si dupa ce? ce fac? ca daca deschid mesu apare id X si parola goala Quote