cosminnnn Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Moamaa............ :shock: Asa lasa conducerea pe asta sa isi bata joc? Va rog nu il lasati sa faca chestii deastea caci daca toti ar face asta...Ar fi nashpa.Va multumesc de intelegere!!! :!: :twisted: Quote
Hertz Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Moamaa............ :shock: Asa lasa conducerea pe asta sa isi bata joc? Va rog nu il lasati sa faca chestii deastea caci daca toti ar face asta...Ar fi nashpa.Va multumesc de intelegere!!! :!: :twisted:Cat esti de prost.Uita-te la data ultimului post fgm. Quote
cosminnnn Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Moamaa............ :shock: Asa lasa conducerea pe asta sa isi bata joc? Va rog nu il lasati sa faca chestii deastea caci daca toti ar face asta...Ar fi nashpa.Va multumesc de intelegere!!! :!: :twisted:Cat esti de prost.Uita-te la data ultimului post fgm.in primu rand... nu ma injura... prost esti tu ! in al 2-lea rand.. nu eu am scris chestia aia... sincer nu stiu cine a scris-o dar eu nu... :?: Quote
devianc3 Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Are personalitate dubla, si o dezvolta pe-a 3-a... Quote
cosminnnn Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Are personalitate dubla, si o dezvolta pe-a 3-a...ce va place sa luati lumea la misto' nu mai comentez nimic... si cred ca un moderator tre sa inchida topicu' asta... bafta ! Quote