Jump to content

cosminnnn

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cosminnnn

  1. dar chiar am gasit topicuri cu numele MAil BomBer si Best Yahoo Booter!!Alea ce sunt? :shock: :?: Acum nu mai pot sta p forum dar mai vb!
  2. de ce esti asa de sigur caci doar am facut o cerere!.
  3. Am vazut aici pe forum un program de HACK YAHOO dar nu se poate folosi..daca stie cineva ceva ce functioneaza contctati-ma.
  4. As dori daca exista un program de HACK YAHOO!!! VA MULTUMESC. :twisted:
  5. Este adevarat! Vorbesc serios!!! Dar s-a ars cam rau, ca l-a prins!!! :oops:
  6. 8) Poate ca nu stiati chestia asta dar este interesanta si merita discutat pe tema asta: Cum s-a ars un tip pe www.triburile.ro Triburile.ro este un joc multiplayer ca si bitefight,de asemenea! Un tip, pe care il cunosc, era dornic sa aiba mai multe puncte si a incercat o faza: S-a pus pe spart conturi la triburi! Si poate va intrebati cum se poate? Nu in sensul adevarat al cuvantului SPART dar un fel de: De exemplu era contul "sorysteaua" el intra intr-o casuta noua de internet si tasta la login "sorysteaua" si parol(dupa ce credea el ca se potriveste): "steaua"! Si a mers. Contul a avut cam 13000 de puncte si a fost adus la 116 puncte prin simplu fapt ca cei care il cunosteau pe cel care aveau contul, cand au vazut ca nu mai era al lui, l-au rupt(atacat). Si uite asa s-a intamplat cu vreo 10 conturi BUNE de pe triburile.ro ... Dar va intrebati de ce am zis ca acel tip s-a ars!? Ei bine pe forumul paginii aparuse o problema HACKING PE TRIBURILE!!! Apoi Administratorul paginii a vazut ip-ul tipului si acum el nu mai are voie pe oagina! IP BANNED!!! Este o chestie foarte tare, NU??? :idea: :!: :?: :shock: :twisted:
  7. ce va place sa luati lumea la misto' nu mai comentez nimic... si cred ca un moderator tre sa inchida topicu' asta... bafta !
  8. Cat esti de prost.Uita-te la data ultimului post fgm. in primu rand... nu ma injura... prost esti tu ! in al 2-lea rand.. nu eu am scris chestia aia... sincer nu stiu cine a scris-o dar eu nu... :?:
  9. Moamaa............ :shock: Asa lasa conducerea pe asta sa isi bata joc? Va rog nu il lasati sa faca chestii deastea caci daca toti ar face asta...Ar fi nashpa.Va multumesc de intelegere!!! :!: :twisted:
  10. Un account nu merge sters definitiv.Chiar daca il stergi,dupa aceea poti sa il reactivezi era prea frumos ca sa fie adevarat :oops:
  11. cosminnnn

    Salut

    salut ! bine ai venit
  12. cosminnnn

    Salut

    Salut... am deschis topic-ul asta ca sa va salut si felicit pentru acest forum ! sper sa invat ceva de pe aici bafta !
×
×
  • Create New...