Maximus Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 (edited) Website : http://www.ipgrabb.com/Despre ce este vb ?E un site care genereaza o pagina fiecarui vizitator. Cu pagina generata (un folder defapt care se termina in .gif) poti afla ip`ul clientilor Yahoo! Messenger.Pagina generata expira in 1 ora.Cum se foloseste ?Accesezi site-ul de mai sus ; selectezi tab-ul Picture Link in care introduci un link catre o poza (.jpg/.png/.gif/.jpeg) link-ul NU trebuie sa contina caractere speciale precum "~!@#$%^&*()+,/\}{|"{:"?>'<" , se accepta doar "a-z A-Z 0-9 _-".Dupa ce ai apasat butonul Change din tabul Picture Link te duci in Main si copiezi linkul din cazuta.Trimiti link-ul lui "nea marin", astepti 2 3 secunde sa apara poza dupa care te duci in Logs si apesi Refresh Logs.Cam asta e. L-am facut pt ca mi-a placut ideea, este o pierdere de timp dar imi place ca functioneaza Nu injurati, nu sunt copil, doar am vrut sa vad daca merge. Scriptul PHP folosit l-am postat, e pe aici pe undeva pe forum da nu-l mai gasesc . Am postat ceva asemanator : header("Content-Type: image/png");$mesajul = "Image sent to : $yid";$im = @imagecreate(350, 50)or die("Shit");$background_color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);$text_color = imagecolorallocate($im, rand(14, 50), rand(50, 100), rand(100, 200));imagestring($im, 2, 5, 5, "Mata-i grasa", $text_color);imagestring($im, 3, 5, 28, "Tu cum esti ?", $text_color);imagepng($im);imagedestroy($im);dar cum viata bate filmul, si "practica bate logica" ; am ajuns sa folosesc :$ch = curl_init();curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $imagelink);curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);$picture = curl_exec($ch);curl_close($ch);header("Content-Type: image/png");echo $picture;Sesiunea se face pe baza ce cookie. Toate ip-urile sunt stocate in baza de date timp de 1 ora. Cand iti expira sesiunea se sterg si logurile si pagina.Spune-ti parerea te rog.P.S. Template-ul nu este facut de mine... l-am "imprumutat". Edited September 13, 2012 by Maximus 1 Quote
DJNeo Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 numai ca nu prea merge dupa cum observ... Quote
Maximus Posted September 13, 2012 Author Report Posted September 13, 2012 pai nu merge ca voi puneti "mata.gif" in loc sa puneti "http://site.com/folder/mata.gif" Quote
Maximus Posted December 11, 2013 Author Report Posted December 11, 2013 ce obicei prost aveti de a dezgropa mortii, e vechi, nici nu stiu daca mai merge ... revin cu un update cand o sa am timp Quote
Maryan97 Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 ) cmd este mult mai bun, si mai usor Quote
dang3r1988 Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 acu 3 ani cred ca foloseam programul asta:))) Quote