danielfr Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Sunt interesat sa cumpar mailuri de uk...vreau mailuri bune de calitate...astept mesaj aici sau add pe ym : danielfringe !Imi cer scuze daca nu am voie sa adaug iduri de imuri!!Va multumesc !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuKySK Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 pune si niste sume sa vedem daca este cineva interesat sa iti vanda . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolovanumic Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Le folosesti pentru spamm. Spammul inseamna carding. Cardingul e ilegal. Ilegalitatile sunt interzise pe RST. Cauta-ti de munca ma... lasa ciordelile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deserty Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 bolovanumic de unde sti tu ma ce vrea sa faca el cu ele ? Te bagi asa ca musca in lapte doar sa ai post-uri ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edutu20 Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 OFF: @bolovanumic, spamul poate fi folosit si pentru trafic, promovari, spread, si pt multe altele, daca tu il folosesti numai la carding este strict problema ta.Totusi nu atasa spamul doar cardingului, pentru ca gresesti.ON: ti-am dat add. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielfr Posted September 24, 2012 Author Report Share Posted September 24, 2012 multumesc... ca mi-ati scris pe aici..nu pot sa zic niste sume exacte...ceea ce vreau sa spun este ca nu vreau mailuri generate.. nu ma deranjeaza daca au fost spamuite de N ori.... vreau doar sa fie valide atata tot... va multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielfr Posted October 1, 2012 Author Report Share Posted October 1, 2012 Nu se mai baga nimeni? Sa-mi faca ceva oferte?Va multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr3y Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 @bolovanumic pisamas pe tine de sclav,eu nu ma abtin cand vine vorba de prostie.@danielfr cam de cate email-uri ai nevoie? trimite PM cu suma platita per nr emailuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Le folosesti pentru spamm. Spammul inseamna carding. Cardingul e ilegal. Ilegalitatile sunt interzise pe RST. Cauta-ti de munca ma... lasa ciordelilespam = cardingspam = spreadspam = publicitateetc etc etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk2b4udie Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Sunt interesat sa cumpar mailuri de uk...vreau mailuri bune de calitate...astept mesaj aici sau add pe ym : danielfringe !Imi cer scuze daca nu am voie sa adaug iduri de imuri!!Va multumesc !!!Le vrei extrase dintr-un loc anume, ca sa stiu pe ce esti targetat ...Ma uit sa vad de unde pot lua si-ti zic maine daca se poate.Vad ca altii au mai dat tepe, eu abia am dat azi de situl asta, iti dau "marfa" inainte si iti arat si de unde si cum le-am luat daca ajuta la credibilitate.Sunt oarecum nub dar una-alta mai stiu si eu sa fac Desigur, nu incurajez cardingu' sau alte balarii, banuiesc ca stii si tu ca nu-i prea legal.Pe langa asta, nu stiu daca se mai fac bani din carding deci ma gandesc ca poate unii abereazasau nu prea mai sunt eu la curent :"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moneymakerone Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 ti-am dat add sper sa apari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...